Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

V OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH

Zaczęty przez shp, Październik 06, 2011, 22:27:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

kaczor1

koncki

Cytat: Franc w Czerwiec 03, 2012, 00:02:55
Czy będą spodziewane na Zlocie dzieci w wieku 3~5 i 6~8 lat? To bym miał argumenty, żeby namawiać moją Żonę. Juniora nie muszę namawiać a Córka się będzie musiała dostosować.
W wersja ambitnej z mojej strony są spodziewane 2 dziewczynki w wieku 3 i 11 lat. Trwają rozmowy... wiadomo z kim.

Franc

Koncki: ty nagniesz fakty, że będą Żony i małe dzieci, wobec swojej, a ja będę tak samo naginał fakty wobec swojej :) może się uda...

Choć z drugiej strony - rowerzysta powinien mieć kochankę - kochance mówi się, że będzie się z żoną, żonie ma się wydawać, że jest się u kochanki więc wtedy, spokojnie można iść na rower.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

SAC

Cytat: kaczor1 w Czerwiec 03, 2012, 10:10:18
Cytat: Danielasty w Czerwiec 03, 2012, 00:12:31
...księdza chyba nie będzie...

Mówił że go nie będzie?  ;)  :P
Mówił, że startuje w BBTour, a że to termin ten sam, to nie będzie. Ale może inny będzie - ja nie wiem, bo żadnego innego na poziomce nie znam.  

OT: Biedni, w młodości babcia (albo rodzice) straszy księdzem: bądź grzeczny, bo Cię ksiądz zabierze;
w wieku dojrzałym Onet (albo polityk) straszy księdzem: dzieci ci zabierze i jeszcze kase
Ktoś bardzo chce abyście się bali. Ktoś, kto was bardzo nie lubi.  

Danielasty

żeby siostra miała gotowe swb i  rodzice by się zgodzili na wyjazd kilku dniowy to by się 9 latka pojawiła :)

michu

Mnie napewno nie będzie. Może w przyszłym roku lub kiedyś tam. Nie będę się zasłaniał odległością, bo mi ktoś powie, że poziomka po to jest aby na dalekie trasy jeździć. Przeszkodą są koszty (jakieś są) i kiepski rower. Mam już jeden wyjazd w lipcu i wystarczy :).

MYSH

ja proponuje koniec sierpnia:) będę w tamtych rejonach w delegacji to i rower ze mną samolotem poleci :)

Zadyma

Potwierdzam swoje przybycie bez względu na koszty. Pozdrowionka z Gostynia - "Zadyma"
Oczekiwanie na przyjemność to większa przyjemność niż sama przyjemność.

Jarek-LT

Również potwierdzam PRZYBYCIE NA ZLOT .
Mam rzut beretem do Szczecina - tak że w końcu się spotkamy.............

Jarek-LT

paaj

Ja mam kilka rzutów beretem, ale też będę :D

pizmak

Skoro wszyscy sie wpisuja, to ja tez dam znac, ze...bede! :D mam caly kraj po przekatnej do przejechania, ale taka impreza nie moze mnie ominac! :)

trajk-o-ciklista

ma ktoś patent na bycie w dwóch miejscach w tym samym czasie ? ;D
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

Yin

Cytat: trajk-o-ciklista w Czerwiec 12, 2012, 23:52:21
ma ktoś patent na bycie w dwóch miejscach w tym samym czasie ? ;D
Brat bliźniak, tylko trzeba uważać na młode sosny...

;)

Franc

Yin: brzozy, trzeba uważać na brzozy.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Yin

Racja, to wszystko przez tą dezinformację ;)