Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

V OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH

Zaczęty przez shp, Październik 06, 2011, 22:27:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

shp

Sprawa wygląda następująco: czekamy do końca maja (może ciut dłużej) na ewentualnie informacje od potencjalnych sponsorów - trochę rozesłaliśmy zapytań, ale ogólnie jest kryzys sponsorski ;/.. Jeżeli nic nie będzie, to trzeba będzie i tak ustalić wszystkie koszty, określić wpisowe.. Nie sądzę, żeby wejściówka była większa, jak 100zł od osoby (jeszcze popytamy o zniżki dla dzieciaków), za nocleg oraz wyżywienie.. Niestety, w takiej sytuacji ewentualne koszulki zlotowe i inne gadżety byłyby dodatkowo odpłatne.

I tak przy okazji: pamiętajcie o dowodach swoich (dotyczy to zwłaszcza tych, co jadą z dziećmi - dla nich paszporty, czy dowody). Będziemy jeździć chwilę u Niemiaszków.. kontrolować, raczej nikt nie kontroluje, ale sami wiecie, jak to w życiu bywa..

Powoli zapinamy imprezę tak, by wreszcie można było się zgłaszać i przyjeżdżać.. Szkielet strony jest, więc czeka ją tylko aktualizacja.

shp

Dziś zawiązaliśmy wstępną współpracę z naszym zlotowym żywicielem i jest szansa na jakiś większy rabat, więc chyba nie jest źle ;)

trajk-o-ciklista

W tak swoją drogą, to jednak Czesi naśladują termin polskieog zlotu, a nie odwrotnie ;)
bo w tym roku na Czechach jest w ten sam weekend co pl ... a jakoś zawsze był w drugi weekend Września.

Pozzz
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

shp

Jestem po rozmowie z noclegownią. Powoli zaczyna wyłaniać się cennik. Na chwilę obecną cena dwudniowego pobytu w Szczecinie (wyżywienie i nocleg dla dorosłej osoby) jest na poziome 84zł i ok (ok. 65zł dla dziecka w wieku szkolnym). Ale potrzebne jeszcze jakieś małe conieco na grilla i tu trwają rozmowy z jeszcze jednym partnerem. Oczywiście przydałyby się jeszcze co najmniej koszulki, ale, jak pisałem, najwyżej damy w formularzu zgłoszeniowym opcję, czy z koszulką, czy bez. W czerwcu powinien pojawić się regulamin na stronie, formularz zgłoszeniowy oraz kolejne informacje.

shp

Aha, dziecko do 6, czy 7 lat nie płaci za nocleg, więc będzie jeszcze mniej dla młodzieży.

Antonowitch

84zeta/2 doby z jedzeniem nie jest tak źle a nawet w miarę przyzwoita cena jak na Szczecin.
Wstępnie się piszę na to ;)
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl

Franc

Ja potwierdzam swoją obecność (niezależnie od ceny). Nie jestem w stanie jedynie potwierdzić obecności Żony i dzieci, ale może uda się przekonać.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

zulus

na chwilę obecną piszę się. Postaram się również namówić innych na poziomach z Opola.

Danielasty

prawdopodobnie też wpadnę :) Czy ktoś planuje jechać na kołach w okolicach przez Bydgoszcz?

gromanik

Cytat: koncki w Grudzień 10, 2011, 11:08:19
Skoro już tak daleko wybiegamy w przyszłość, to ja mam taką propozycję: dojechać pociągiem do Słubic albo do Kostrzyna, a później trasą Odra - Nysa (czyli po niemieckiej stronie) rowerami do Szczecina.
http://www.oderneisse-radweg.de/content/artikel/53

Link nie dziełajet

koncki

Coś im się chyba popsuło, ale na pewno znajdziesz w Internecie informacje na temat tej trasy. Ja nią jechałem niedawno na innym odcinku (ponoć najładniejszym) i trudno mi sobie wyobrazić lepszą trasę do wypadu z dziećmi w przyczepce.

Baju

TEAM VELOGIC MELDUJE PEŁNA GOTOWOŚĆ ZLOTOWĄ ;-)
Trójkołowce moją pasją ;-)

Makenzen

Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Franc

Czy będą spodziewane na Zlocie dzieci w wieku 3~5 i 6~8 lat? To bym miał argumenty, żeby namawiać moją Żonę. Juniora nie muszę namawiać a Córka się będzie musiała dostosować.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Danielasty

Franc - tak dla żartu, księdza chyba nie będzie, łapania za tornister też nie ;D