Zlot Rowerów Poziomych 2026 1-5.07.2026 Dolina Baryczy

Zaczęty przez Tehen, Luty 07, 2026, 17:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

szydziu

Cytat: gajowy w Lipiec 05, 2026, 17:20:17Tehen, zlot na najwyższym poziomie! :)
A i my tam byliśmy... nie miód i mleko piliśmy ;) lecz na rowerach poziomych kilometry kręciliśmy.
Beata, Szydziu oraz trzech naszych ,,użyszkodników" – 5/10/15– wspólnie pokonali drogę do Milicza i nazad. Najwięksi bohaterowie – pokonali ponad 60 kilometrów, ustanawiając swoją rowerową życiówkę! Duma rodziców - bezcenna!
Choć pogoda momentami postanowiała sprawdzać naszą determinację, nie zdołała popsuć humorów. Wręcz przeciwnie – dodała zlotowi charakteru i będzie kolejnym wspomnieniem, z którego za jakiś czas będziemy się śmiać [namiot już wysuszony] ;)
Wieczorne ogniska, rozmowy do późnych godzin, świetna baza noclegowa, doskonała organizacja i fantastyczna atmosfera sprawiły że ten weekend był czymś więcej niż tylko kolejnym zlotem. To były chwile spędzone w gronie ludzi, których połączyła ta sama pasja.
Ogromne podziękowania dla Organizatorów za ogrom pracy, serca i zaangażowania w przygotowanie całego wydarzenia. Dzięki Wam każdy czuł się mile widziany, a Milicz i Dolina Baryczy na długo pozostaną w naszej pamięci.

A my tam byliśmy, korbami kręciliśmy, przy ognisku biesiadowaliśmy, z przyjaciółmi śmiech dzieliliśmy, a z Milicza przywieźliśmy bagaż pięknych wspomnień, bombkę i magnes ;) I jak los pozwoli – za rok znów się spotkamy!

Dobra koniec tych wypocin - idę leczyć zakwasy ;)

Makenzen

Cóż to był za zlot!!! Tak bardzo nie chciało się wracać do domu - idealne życie to życie w komunie z poziomkowiczami :D Wspólne wycieczki, ploteczki, ogniska, poranne kawo-herbaty, wspaniała atmosfera - takie rzeczy to tylko na naszych zlotach :) Dziękuję Wam wszystkim za wyżej wymienione rzeczy! I jeszcze słówko do organizatora: wielkie dzięki za perfekcyjną organizację, wszystko dopracowane co do szczegółu - co tu dużo gadać: było sssuuupeeeerrr!
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Franc

Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

cysoz

Dziękujemy za Zlot - było super ,
 trasy ciekawe i urozmaicone, ale najważniejsze było spotkać się z wami . :D
 Jacek stanął na wysokości zadania ale również podziękowania dla Iwonki.

Mariusz.Sz

Wprawdzie zawitałem na Zlocie tylko na czas jednej wspólnej przejażdżki, ale i tak mogę docenić poziom organizacji. Jacku, dałeś radę wzorowo!

No i oczywiście niecodziennie można spotkać i poznać tylu ludzi na poziomie - i nie mówię tu tylko o rowerach.

Dzięki wielkie organizatorom i uczestnikom za wspaniałą, przyjazną atmosferę. Nawet jazda rozmiękłą po deszczu drogą pożarową na oponach 25 mm była przygodą z uśmiechem w takim towarzystwie.

AGA

Dzięki Jacek DZIĘKI Iwona, było warto turlać się do was na zlot. Szuterki i błotko Miodzio  :) Cieszy mnie ze nie spieprzyłęś zlotu. WITAMY na piedestale organizatorów Brawo WY.
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

Audax

Przyłączam się do podziękowań. Fajny kemping, ciekawe trasy no i pogoda na prawdę bardzo dobra do jazdy.

Bardzo dziękuję Jacku i Iwono i żałuję że nie zrobiłem tego osobiście w niedziele ale spieszyłem się na pociąg z Katowic do Krakowa :)

Mam nadzieję, że coś fajnego ulepię na youtube z kamery.

Do zobaczenia w Czechach. Ahoj!
Nie karmie troli.

lechulysy

Leszek

shp

I ja z rodzinka przyłączam się do podziękowań za organizacje. Wiem, ile to zachodu. Dzięki :)

Mamy w planach wracać na kolejne, jak tylko los będzie łaskawy.
A moze i coś jeszcze zorganizować w zachodniopomorskim, jeśli starczy pary.

Póki co, czekamy na Pomorskie. :)

Dzięki również wszystkim, których mielismy okazję spotkać. Zarówno  nowe osoby, jak i starych znajomych.

woojtek1

Iwono, Jacku dzięki! Super atmosfera, ciekawe trasy, świetny kemping a przy okazji chyba kolejny "nawrócony" -  Maciej już szuka poziomki ;)

nahtah

ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

Jacekddd

Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w imprezie.
W szczególności Organizatorowi
oraz wszystkim uczestnikom.

Quest XS 23kkm; Snoek2kkm; 14 Podróży 7957Km; Bieganie;
http://www.sports-tracker.com/view_profile/jacekddd

Tehen

Dobra, chyba odespałem zlot, więc teraz czas na moje słowo  ;D

Dziękuję wszystkim za obecność, za każde dobre i złe słowo.
Starałem się jak mogłem, czasem na Was się złościłem :-[ ale robiłem wszystko, żeby ten czas był ciekawy i żebyście same dobre wspomnienia przywieźli.
I jeszcze kiedyś wrócili na Campus i w Dolinę Baryczy  ;D

Dziękuję za pomoc przy organizacji.
Przy takiej gromadce każda pomoc, nawet symboliczna pozwala organizatorowi przez chwilę złapać oddech  ;D
A było nas sporo - tak na szybko licząc ponad 60 osób.

Łapcie oddech bo jeszcze mam na ten rok jeden pomysł, lokalny pod Warszawą, więc już rezerwujcie w kalendarzu ostatni weekend sierpnia.

A zdanie "przy kozach" powinno na stałe zagościć w naszej poziomej komunikacji.

Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

szydziu

Tehen - a ty wogóle byłeś w tym roku na Zlocie?  ;)

Tehen

Cytat: szydziu w Lipiec 10, 2026, 22:06:56Tehen - a ty wogóle byłeś w tym roku na Zlocie?  ;)

Mentalnie jestem cały czas.
Co usnę ktoś szuka miejsca pod namiot  ;D

Za rok jadę na dłużej!
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.