Zlot Rowerów Poziomych 2026 1-5.07.2026 Dolina Baryczy

Zaczęty przez Tehen, Luty 07, 2026, 17:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

shp

Cytat: Tehen w Czerwiec 29, 2026, 15:38:30@shp
Trasy planowane pod dorosłych ale jest opcja skrótów.

W czwartek możecie z nami jechać do Sośnia a potem na Kobylą Górę, gdzie mamy w planie obiad.
Ewentualnie możecie od razu na Kobylą Górę - jest tam zalew, wypożyczalnia sprzętu wodnego i można miło czas spędzić.
Trasa z podjazdem do Pałacu Sośnie:
https://mapy.com/s/hahanurovu

W piątek można pominąć Oleśnicę i skrócić w Dobroszycach.
Ewentualnie można z kempingu pojechać przez Twardogórę do Sosnówki zobaczyć Mur Berliński.
Droga boczkami fajnie widokowa:
https://mapy.com/s/nevavanepe

W sobotę to co proponowałem @szydziu, czyli autem do Krośnic i pętelka po okolicy Milicza.

W środę usiądziemy, określicie swoje potrzeby i coś fajnego wymyślimy ale mam nadzieję, że będziecie jak najwięcej z nami jeździć  8)

Tak właśnie zrobimy. Przeanalizujemy, bo też dzieciaki mogą np. w ogóle nie chcieć jechać w jakimś dniu wcale rowerami i wtedy po prostu zdecydujemy, czy zostaną na miejscu, czy będą się samochodem bujać do/od jakiegoś momentu.

szydziu

Zdradze tajemnice ;)  Mój samochód ma służyć za "kampera" więc bedzie ale jakoby go nie było ;) - co powoduje że jesteśmy "skazani" na podróże tylko i wyłącznie rowerami. Celujemy w sobote na strzała - do Milicza i spowrotem.
SHP - co za dzieciaki wyrwałeś? Zdradzisz wiek/płeć ;)

shp

Cytat: szydziu w Lipiec 01, 2026, 22:19:40SHP - co za dzieciaki wyrwałeś? Zdradzisz wiek/płeć ;)

Córa lat prawie 14, syn lat ponad 10 :)

szydziu

Ło! To ale pyskują ;)
To fajnie. Moj 15 latek drugi 11.  ;)

Franc

Szydziu: czy byłeś na Zlocie w Szczecinie? A potem rok później w wAw? Mała SHP była na obu :D
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

szydziu

Cytat: Franc w Lipiec 02, 2026, 20:30:01Szydziu: czy byłeś na Zlocie w Szczecinie? A potem rok później w wAw? Mała SHP była na obu :D
Byłem tu i tu ;)  ale do niczego się nie przyznam :)
SHP był organizatorem w Szczecinie jak pamiętam.

Franc

A kto był najmłodszym uczestnikiem Zlotu w Szczecinie? Takim 5dniowym? :)

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
Twister 800

shp

Cytat: szydziu w Lipiec 02, 2026, 10:53:18Ło! To ale pyskują ;)
To fajnie. Moj 15 latek drugi 11.  ;)

Konstruktywnie wyrażają swoje negatywne zdanie :)
To kiedy będziecie na zlocie?

shp

shp

Cytat: Franc w Lipiec 02, 2026, 23:08:46A kto był najmłodszym uczestnikiem Zlotu w Szczecinie? Takim 5dniowym? :)

7 dni miała Jagoda. Dziś 14 lat. A Ty Bartek też bedziesz na zlocie? My od środy.

Franc

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
Twister 800

live_evil

osesku

Organizatorom zlotu rowerów poziomych w Dolinie Baryczy, wyrażam uznanie, za przygotowanie bardzo udanej imprezy. Jacek, Iwona wielkie dzięki.

Będąc świeżo upieczonym organizatorem przyszłorocznego zlotu, zapraszam poziomowiczów w pomorskie.

hansglopke

Dziękuję Wam wszystkim za Zlot.
Zebrałem manatki wcześnie rano by zdążyć przed deszczem. Prawie się udało.

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

gajowy