Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

ZLOT 2010

Zaczęty przez igorc, Styczeń 23, 2010, 22:31:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

krystianpajak

...chłopaki nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę!!! pozostanie mi jedynie nacieszyć oczy fotami ze złotu i relacjami uczestników. Wykorzystajcie dobrze ten czas...proszę mi się tam nie kłócić!!! Życzę Wam przede wszystkim bezpiecznego (dojazdu,pobytu i powrotu),pogody,świetnej atmosfery i oczywiście JAZDYYYY (bo to ona sprawia największą frajdę)...

Jakub S.

Cytat: storm w Wrzesień 01, 2010, 14:09:48
W dalszej części programu, do której zapraszamy inne grupy i rowerzystów poziomych :) - przejazd rowerkami z Poznania do Piły. tempo lajtowe.. ;-)

O której będziecie w Poznaniu?
Jakub Sałata

gemsi

Cytat: Saurus w Wrzesień 01, 2010, 21:55:36
O której będziecie w Poznaniu?

rozkład jazdy PKP mowi ze o 11.29

nahtah

Jeszcze do dzisiaj liczyłem ,że mi się uda, niestety, nawet na jeden dzień się nie wyrwę.:( Życzę udanego zlotu i pozdrawiam wszystkich uczestników z organizatorem włącznie.:)
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

Yin

Cytat: nahtah w Wrzesień 02, 2010, 21:40:22
Jeszcze do dzisiaj liczyłem ,że mi się uda, niestety, nawet na jeden dzień się nie wyrwę.:( Życzę udanego zlotu i pozdrawiam wszystkich uczestników z organizatorem włącznie.:)

U mnie to samo :(. Tradycyjnie proszę uczestników o obfitą fotorelację po powrocie. Dobrej zabawy i słonecznej pogody :).

szydziu

Pocztówki już można kupić w okienku na poczcie , znaczki leżą u mnie na ławie - kto chce dostać do domu pocztówkę z rowerem poziomym + znaczek z poziomką + okolicznościowy stempel + pieczątka że przewieziono pocztą rowerową to wszystko składa się na unikatową pamiątkę. Koszt zestawu - 5 zł oferta skierowana do osób nie mogących uczestniczyć w III Zlocie.. (uczestnicy dostaną taki zestaw w ramach wpisowego). Szczegóły na PW.

szydziu

Janek B. przeprasza osoby którym obiecał dać odpowiedź w poniedziałek lub wtorek ale "spotkanie organizatorskie" mamy dopiero we środę popołudniu (dopiero wtedy kilka spaw się wyjaśni) i wtedy zainteresowanym udzieli odpowiedzi.

igorc

Zgłoszonych ponad 30 osób, czyli jak w zeszłym roku. Pewnie garstka dojedzie jeszcze niezgłoszonych.
Igor Czajkowski
moja pasja to wyprawy rowerowe

Jakub S.

Ze względu na prognozę pogody na piątek jadę pociągiem do samej Piły, nie zjawiam się w Poznaniu.
Jakub Sałata

gemsi

Cytat: Saurus w Wrzesień 08, 2010, 22:34:36
Ze względu na prognozę pogody na piątek jadę pociągiem do samej Piły, nie zjawiam się w Poznaniu.

wlasnie sprawdzalem pogode (na dwoch portalach) na piatek i wyglada calkiem przyzwoicie

Jakub S.

Rzeczywiście, teraz już tak. Ale jedzie ze mną osoba która pierwszy dzień będzie na poziomce i nie wiem czy 100 km z bagażem i bez żadnej adaptacji to rozsądny pomysł.
Jakub Sałata

storm

Sprawdziłem pogodę dla Poznania w piątek i wygląda w miarę przyzwoicie... Zachmurzenie będzie, ale wg COAMPS ( http://new.meteo.pl ) nie powinno być źle.
Ja zgodnie z planem: w Poznaniu (Poznań Główny) wysiadka o 11:29. Mam nadzieję, że pojawią się jeszcze inne grupki poza nami z W-wy? ;) (potwierdźcie pls tutaj, to zbierzemy się w jednym miejscu, razem jazda jest o wiele przyjemniejsza :) )

@Saurus - da radę. ja pierwszego dnia na poziomie wystartowałem z rana do roboty, a po południu już ciągnąłem przyczepkę na Masie Krytycznej ;) (!)

nahtah

Co zrobić by taką pocztówkę dostać?:)
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

szydziu

Podeślij na PW adres na jaki mam nadać pocztówkę a ja podeśle nr konta gdzie dokonasz wpłaty 5 zł.

szydziu

Koledzy jesli ktos z was ma kontakt z kol. nahtah prosze go poinformować że ma odemnie prywatną wiadomość. Pilne.