Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

[KUPIĘ] Flevo racer, rozglądam się powoli.

Zaczęty przez DeVilio, Marzec 23, 2018, 10:05:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

DeVilio

Miałem ci ja flevo, ale zwyczajne na malutkich kołach. Teraz niestety tylko pion ale za to fatbike, no i tęskni się mi za tym cholernym FWD oraz sterowaniem MBB (moving bottom bracket) ale tym razem szukam wersji RACER, czyli z kołami 28 cali. Dlaczego? Ano dlatego że chcę go przerobić na oponki od FATBIKE (za pomocą kolegi AGA o ile znajdzie chwilkę? :D )

Na razie się rozglądam, nie znam w ogóle cen ani dostępności takich konstrukcji, zakładam konieczność sprowadzania gdzieś z poza naszego grajdołka zwanego Polską?

Ktoś się orientuje jakkolwiek w temacie? Muszę wbić na poziom :P
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

fdx

co prawda koła nie są duże ale widać możliwości modyfikacji na większe.
Poziomka... bo ostre koło jest zbyt mainstreamowe...

fdx

Kolejny niedrogi flevo ale też na małych kołach.

DeVilio

Dlatego szukam racer`a bo modyfikacje zwykłego nie wchodzą w grę, za dużo roboty i kosztów przy tym. I racer`a będę musiał zmodyfikować pod siebie wiec tylko racer wchodzi w grę. Wczoraj prawie kupiłem jednego ale okazał się być nie pod mój wzrost, tak wiem - regulowany support, ale po zdjęciach widać było że jest za długi i nie odejmę 10cm (właściciel był 185cm, ja mam 175cm). Szukam dalej i nie poddaję się. Mój rower gdzieś tam jest ale jeszcze nie wiem o tym że jest mój ;)
FatFlevo - na sprzedaż

zbiegusek

Cytat: fdx w Marzec 28, 2018, 13:23:06[...]
Kolejny niedrogi flevo ale też na małych kołach.
Koła może ma malutkie. Ale jaka zębata! ;)
--
Pozdrrrawiam serrrdecznie!
zbYszek

DeVilio

Zębatka zawsze była epicka w flevo, pamiętam na moim poprzednim flevo przy 45 miałem spokojnie łańcuch jeszcze i kadencja nie była młynkiem :D
FatFlevo - na sprzedaż

fdx

DeVilio

FDX - ten miałem kupować ale coś się posypało, daj znać na prv co do ceny łącznej wraz z sprowadzeniem, da się bezpośrednio to na Gdańsk puścić?
FatFlevo - na sprzedaż

DeVilio

Jak przeglądam sobie zachodnie portale - na razie racer się nie pojawia :( kaszana troszkę :(
FatFlevo - na sprzedaż