Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Pierwszy zjazd rowerów towarowych 03.10.2015 Warszawa

Zaczęty przez kaczor1, Wrzesień 02, 2015, 14:52:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

kaczor1

Ja z Kingą najprawdopodobniej będę. Może (ale tego jeszcze pewien nie jestem) nawet Bullitt'em
Ale co warto podkreślić, rower cargo, podobnie jak w przypadku naszych zlotów poziomka, nie jest warunkiem koniecznym - wystarczy, że będzie to HPV   

Danielasty

tak po za zlotem mówiąc, marzy mi się własni poziom z przyczepką a nim pion na maratony, wracanie na pionie po takich zawodach do przyjemnych nie należy :P

Franc

Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

hansglopke

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Tef

Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

Franc

W sumie to potem Najukochańsza znalazła to na fejsbook'u :)

Nie mam Fejs.. bo nie ma przycisku [a co mnie to qrwa obchodzi] albo co najmniej przycisku [jebiemnieto]
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Yin

Cytat: Franc w Październik 07, 2015, 21:50:26
Kaczor: więcej zdjęć tego zakabinowanego!!
Dobrze gada, polać mu :) Jak konstruktor jest na forum to ujawnić się, napisać coś  o maszynie etc :)

kaczor1

Cytat: Yin w Październik 09, 2015, 01:09:14
Cytat: Franc w Październik 07, 2015, 21:50:26
Kaczor: więcej zdjęć tego zakabinowanego!!
Dobrze gada, polać mu :) Jak konstruktor jest na forum to ujawnić się, napisać coś  o maszynie etc :)
Wieczorem będę siedział w pociągu to wrzucę linki.

hansglopke

Kolejna zaleta towarówek. Dwa razy więcej uczestników niż pojazdów.

Może  na następną edycję uda mnie się dojechać.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

tomek70

AGA

https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

tomek70

Niby do kawki ma być ale ten co miał ta kawkę sprzedawać  nie rozgarnięty jakiś i teraz nie wiem czy wytrzymie:) Mówił na poczatku o 150  kg a teraz mówi o 400 kg. Pierwsze miał być jak na fotce a potem zachciało mu się składanego swoją drogą 400 kg nie wiem co on tam węgiel chce wozić ludzie nienormalni jacyś są.

andrej