Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

VIII Zlot Rowerów Poziomych - 19-20-21 czerwca 2015 Gdynia

Zaczęty przez pajak_gdynia, Marzec 04, 2015, 20:27:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

pajak_gdynia

Cytat: Franc w Maj 28, 2015, 21:58:17
Ponoć nie ma Zlotu jako wydarzenie na Twarzoksiążce. Tak mi doniosła Najukochańsza.
A podobno Kaczor nawet prawilną fotkę wstawił.. Ale na szczęście tak zaawansowanych społecznościowo technologii nie wykorzystuję i nie mam możliwości sprawdzić :P

ps. Dla wszystkich zarejestrowanych wysłałem "powiadomienie" z numerem konta i ew wątpliwościami (czy to dotyczących uwag, czy błędów w formularzu). Liczba (moich) błędów również nie jest zerowa. Jakby ktoś nie dostał maila albo coś się nie zgadzało, to proszę o kontakt.

Franc

Tu żona Franca: znalazłam :-) nawet się dołączyłam (nie chcem, ale muszem...)
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Tehen

Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Tef

A tak w ogóle @pajak_gdynia  to ile nas będzie na tym zlocie?
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

szydziu

Cytat: Tef w Czerwiec 07, 2015, 21:23:20
A tak w ogóle @pajak_gdynia  to ile nas będzie na tym zlocie?
No jak to ilu? Wszyscy co przyjadą ;)

pajak_gdynia

Jak dobrze policzyłem to zarejestrowanych jest 40 osób.
Dla przypomnienia do czwartku zbieram rejestracje.. W piątek powiadamiam Panią Dyrektor o liczbie mieszkańców, w przyszłym tygodniu idą zamówienia na koszulki.

aligatorpoczta

Cytat: pajak_gdynia w Czerwiec 09, 2015, 16:25:21
Dla przypomnienia do czwartku zbieram rejestracje.. W piątek powiadamiam Panią Dyrektor o liczbie mieszkańców, w przyszłym tygodniu idą zamówienia na koszulki.
myślałem ze będzie nas co najmniej z 80sztuk a tu tylko 40 :'(
Czarne Swb  ful 26x26, Zielona żaba swb 20x26

Tef

Cytat: aligatorpoczta w Czerwiec 09, 2015, 20:44:59
Cytat: pajak_gdynia w Czerwiec 09, 2015, 16:25:21
myślałem ze będzie nas co najmniej z 80sztuk a tu tylko 40 :'(

Nie płacz, nie płacz kupie Ci chechłacz :).
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

hansglopke

W środku Polski zbyt wielu też nie było.
Dopisałem się i ja.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

szydziu

pajak_gdynia

Na dzień dzisiejszy mamy:
39 uczestników dorosłych, 6 nieletnich (z jednym prawie dorosłym wyjątkiem)
2 osoby wspomagające
26 osób nocujących w szkole
38 koszulek
510zł manka :P

Jakby kto pytał, to zgłaszam Pani Dyrektor liczbę nocujących i jadę jeździć rowerem :)

jajak

Mam pytanko, czy osoba nie zapisana będzie mogła nam towarzyszyć ? Moja druga połowa się chyba zdecyduje, ale na zwykłym rowerze....?Oczywiście nocleg załatwiam indywidualnie, chodzi głównie o przejazd w sobotę ..

Franc

Ja swoje wpłaciłem wczoraj, pieniądze dojdą dzisiaj....
5 nieletnich Potworów - będzie wesoło - ja przywiozę IMK P9 i P11 czyli dzieciowego trajka i dzieciowe SWB na bazie BMX, oba mają duży zakres regulacji, więc dzieci będą mogły próbować. By potem, lepiej dopingować Tatusia, by ruszył się i pospawał. Oczywiście, nic Pająk nie sugeruję, nic a nic.........

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
Twister 800

kaczor1

A ile dziewczyn będzie, się pyta moja druga połowa.

Franc

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
Twister 800