Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

cześć chciałem wam pokazać moje dzieło SWB z profilu 60x40

Zaczęty przez aligatorpoczta, Luty 23, 2015, 20:21:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

aligatorpoczta

Pajak mam plan jak na razie w sobotę chwile pokręcić co by wprawy nabierać a raczej mięśnie ruszać o których nie wiedziałem   ;D
Czarne Swb  ful 26x26, Zielona żaba swb 20x26

pajak_gdynia

W soboty jestem dostępny dopiero po południu (znaczy córa kończy zajęcia o 12, a musiałbym wrócić i odziać kości w coś bardziej zdatnego)
Jeszcze nie wiem, czy Dzida, czy Jamniczek, ale tak z godzinkę-dwie można by się przejechać. Jakiś pomysł w jakiej okolicy chcesz sprawdzać których mięśni jeszcze nie masz? Gdańsk ścieżką, czy od razu na głęboką wodę i jakie górki, np Sopot Reja?

grzeziu

takie pytanie o tylny wachacz czy dziala prawidlowo jesli nie jest polaczony w trojkat na sztywno chodzi o to czy tam gdzie amor nie odgina sie bez tego dolnego mocowania ?

aligatorpoczta

Cytat: grzeziu w Marzec 02, 2015, 20:12:00
takie pytanie o tylny wachacz czy dziala prawidlowo jesli nie jest polaczony w trojkat na sztywno chodzi o to czy tam gdzie amor nie odgina sie bez tego dolnego mocowania ?
wachacz jest fabrycznie połączony w trójkąt jak się  przyjrzysz to do łączenia są przymocowane linki  :D

aligatorpoczta

Chłopaki doradzcie czy nie zamienić rolek na rurki i górny i dolny łańcuch w nią wsadzic jakie rozwiązanie będzie lepsze znaczy efektywniejsze i ciche( chodź ciche to teraz tez jest)