Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Małe spotkanie, mini zlot w Bełchatowie - propozycja.

Zaczęty przez Tef, Styczeń 23, 2015, 21:31:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Franc

Szczęśliwie już w domu. Było super. Pchanie Tomka - nie ma problemu - 116km to nie jest dla mnie straszny dystans i musiałem się jeszcze jakoś dodatkowo zmęczyć :). Zjazd faaajny, chcem jeszcze raz.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

AGA

było super
organizacja na wysokim poziomie Tef masz talent --musisz to powtórzyć na przyszły rok
dzieki wszystkim za pomoc przy promocji MATIXA miło było was poznać
jedyne zażalenie ;) to porcje były przeogromne  :)
znalazłem styl od kilofa na kiere dla młodego  8)
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

M63

Trasa Mnie tak nie zmęczyła jak ""utrzymywanie""  rowerków w poziomie z młodszymi i starszymi chętnymi do przejażdżki

kilka zdjęć z Gdyni , powrotu i wycieczki nad  "WIELKĄ DZIURĘ"  ;D

https://picasaweb.google.com/rzmarek63/GdyniaPowrotIWielkaDziura?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJ-t_NCiuo2aJQ&feat=directlink
Nie wstanę ,
TAK będę leżał !!!

Tef

Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

Joachim

A ja nie mogę się zebrać, by pozrzucać zdjęcia z telefonu i aparatu. Bo oczywiście aparat nie pojechał na wycieczkę, lepiej mu się leżało w samochodzie :)
Na wycieczce kryłem się z tyłu, bo nie chciałem drażnić moim lenistwem. A biorąc pod uwagę, iż niektórzy jednak wjechali na Kamieńsk, to moje wspomaganie się silnikiem wygląda jednak na lenistwo :)
W przyszłym roku przyjadę na zlot trajką już w pełni spersonalizowaną (w Bełchatowie jechałem na odebranej 7 godzin wcześniej od Dekersa), czyli po mojemu - obwieszoną światełkami :) A jak dobrze pójdzie to rodzinnie przyjedziemy zestawem, trajka z przyczepką.
Pozdrawiam :)
Trajka tadpole Dekers 24x26", 1kW, 2x20Ah + przyczepka

paaj