Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Półtora dnia BEZCENNE 3 rowery

Zaczęty przez grzeziu, Sierpień 17, 2014, 21:25:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

live_evil

grzeziu

grzeziu

ogladal ktos filmik i zdjecia po przeróbkach

jesli tak jak sie podobalo

janxx

Mnie się bardzo podoba. Po pierwsze, że udało się wykorzystać złom i nie zaśmiecać środowiska, po drugie, że w ciągu dwóch dni dało się dla dzieci zrobić fajną zabawkę, no i że to jeździ i zdaje się że całkiem nieźle. Dwa dni to ja do swojego robiłem widelec, a i tak muszę go przerabiać :)

szydziu

Wiem czego mi brakuje ;)

Hamulców.
Na drugim filmie już widać że są w torpedzie ;)

hansglopke

Po przeróbce widać, że Twój rower zaczyna mieć ręce i .....koła na swoim miejscu.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

dziantek

Trochę mało ergonomicznie te rączki umiejscowione i na moje ucho przesmaruj prowadzenie rolki, chyba że co innego skrzypi, no i widać, że dziewczynom przydałyby się biegi...ze 3 w piaście byłoby już fajnie. Grzeziu, a kiedy budujesz trajkę dla siebie? Może w czwartek? Chyba że dasz radę w poniedziałek? :) Masz ten zapał trzeba ci przyznać.

grzeziu

dla siebie buduje wkrotce
nie mam zbednych rowerow wiec musze wszystko kupic nowe a to w moim budzecie domowym ciezki ozech do zgryzienia ale wkrotce uslyszycie

piszczy naciag lancucha trzeba sie przyjzec 2 rolki co prowadza lancuch takto nasmarowane jest wszystko

tak jest ham w torpedzie

jak sie uporam z pierwszym rowerem rusze z budowa drugiego mozliwe ze na amorach

dla dzieci wystarczy jezdza w kolo domu takto staly rowery i rdzewialy