Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Nasi na wykopie :)

Zaczęty przez Yin, Kwiecień 23, 2014, 18:54:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tef

Gratulacje!
I ta siła spokoju  :).
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

paaj

storm

Perfekcyjna akcja Gromanik!
Brawa!!!

Ale dziwię się temu palantowi, że nie próbował uciekać. Zamurowało go czy co? (insza inność, że palaczyk by daleko nie zbiegł).

No i co było dalej? policja przybyła i spisała, a co z tym złodziejem? Puścili go bo mu uwierzyli?

szydziu

Podejrzewam że jednak wozi gaśnicę ;) Bez podręcznej gaśnicy bym nie startował na takie akcje ;)
Kolejny dowód na to że z Gromanikiem nie można zadzierać ;)

władek8

Jak dla mnie to koleś wyglądał na  lekko podpitego albo  jakiś upośledzony wnioskując po jego wypowiedziach i głupim tłumaczeniu.

DeVilio

Widzieliście komentarze pod filmem na YT? Straszne jest to ilu ludzi wyzywa bohatera od konfidentów itd. Masakra jakaś.
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

storm

@DeVilio - widziałem komentarze na wykopie i miałem dosyć. Za dużo hejtowania hejterów - z byle powodu. A to niby donoszenie, a to zły rower ma Gromanik, etc.
Niestety, ale Lem miał rację mówiąc: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".

DeVilio

Storm - pech w tym, że na necie można podpisać się nickiem zamiast nakazu używania swojego prawdziwego imienia i nazwiska. Wyobraź sobie o ile by to zmniejszyło falę 'hejtu' gdyby każdy brał odpowiedzialność za swoje słowa. Np. na yt podpisuję się imieniem i nazwiskiem i nie obawiam się tego, bo biorę odpowiedzialność za to jak kogoś nazwę np. idiotą. Gro dobrze zrobił, aż dziwię się że tak grzecznie :)
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż