Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

tapatalk... i gdzie jest to forum O_o

Zaczęty przez DeVilio, Luty 28, 2014, 10:44:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

DeVilio

Uhm... niech ktoś mi powie czy to forum da się wyszperać na tapatalk na androidzie? Nie mogłem go dzisiaj wyszukać i to nie jest normalne? O_o uhm... help?
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

władek8

Nie znam aplikacji tapatalk czy jak jej tam ale przypuszczam że to służy do przeglądania internetu na tel???
Co do naszego forum to ja wczoraj z mojego lg przeglądałem forum bez jakichś problemów.

władek8

Może nie masz zainstalowanych jakichś wymaganych wtyczek adobe flash.

DeVilio

Tapatalk to jest specjalna apka do przeglądania for internetowych. Wystarczy wpisać nazwę forum i w apce dodajesz sobie to forum i możesz przeglądać bez problemu ale tego forum mi nie znajduje.
FatFlevo - na sprzedaż

kubajurek

DeVilio

To jest kwestia zainstalowania wtyczek do forum co moze zrobic jedynie admin. Juz napisalem do niego w tej sprawie i czekam na odpowiedz.
FatFlevo - na sprzedaż

DeVilio

Czy jakikolwiek administrator mógłby podjąć temat przystosowania tego forum pod przeglądanie z poziomu tapatalk? To jest kwestia zainstalowania jednej wtyczki, pisałem już do 2 adminów, nigdzie też nie ma spisu kto jest adminem i kto może tego dokonać, moje maile trafiły w pustkę.
FatFlevo - na sprzedaż

live_evil

Cytat: DeVilio w Marzec 24, 2014, 15:54:50
Czy jakikolwiek administrator mógłby podjąć temat przystosowania tego forum pod przeglądanie z poziomu tapatalk? To jest kwestia zainstalowania jednej wtyczki, pisałem już do 2 adminów, nigdzie też nie ma spisu kto jest adminem i kto może tego dokonać, moje maile trafiły w pustkę.
Oto admin:
http://forum.poziome.pl/index.php?action=profile;u=1

DeVilio

Wysłałem wiadomość i do niego, chociaż to jest już chyba trzecia osoba do której piszę... :/
FatFlevo - na sprzedaż

kaczor1

Cytat: DeVilio w Marzec 25, 2014, 10:08:16
Wysłałem wiadomość i do niego, chociaż to jest już chyba trzecia osoba do której piszę... :/

To jedyna osoba, która może to zrobić, bo tylko i wyłącznie Jarek jest administratorem forum.
Do kogo jeszcze pisałeś i skąd pomysł, że pozostali mogą być adminami?

kubajurek

To dlaczego jeszcze tego nie zrobil ?

szydziu

Oj tam się czepiacie - ile czekaliście żeby potwierdzić rejestrację? he? ;)