Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

VII Zlot Rowerów Poziomych - Sieradz 2014

Zaczęty przez hansglopke, Lipiec 12, 2013, 19:51:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

darko

Dzięki, czyli przybędą dwie osoby więcej !

hansglopke

Cytat: darko w Czerwiec 15, 2014, 22:47:17
Czy na zlot można przyjechać normalnym rowerem trekingowym ?

Można.  W najlepszym,  najgorszym, przypadku wrócisz normalnym rowerem poziomym.  ;)
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

pajak_gdynia

Czyli pomysł z budowaniem poziomki "na miejscu" jednak wypali? :) Będą dawcy :P

darko

Jak będzie z przechowaniem rowerów w nocy , czy będzie jakieś bezpieczne miejsce.
Jestem "nowy" pierwszy raz chcę przyjechać na zlot swoim pierwszym zrobionym własnoręcznie poziomem - trajką. :-*

hansglopke

Cytat: darko w Czerwiec 16, 2014, 21:51:34
Jak będzie z przechowaniem rowerów w nocy , czy będzie jakieś bezpieczne miejsce.
Jestem "nowy" pierwszy raz chcę przyjechać na zlot swoim pierwszym zrobionym własnoręcznie poziomem - trajką. :-*

Jakieś pomieszczenie wygospodarujemy.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

jajak

Witajcie, coś nie mogę wejść na stronkę zgłoszeniową  Zlotu ?? Czy podany link działa ? ???

v-frame

witam, sorki za niecierpliwość, ale nie wiem czy coś przegapiłem- kiedy pojawi się formularz na soąńtni rajd?

hansglopke

Cytat: v-frame w Czerwiec 18, 2014, 06:09:59
witam, sorki za niecierpliwość, ale nie wiem czy coś przegapiłem- kiedy pojawi się formularz na soąńtni rajd?
Na sobotni przejazd. Pewnie w poniedziałek po wekendzie bożocielnym.

Tehen

Zgłoszenie wysłane.
Do zobaczenia w Sieradzu :)
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

forrest

Jakoś nie widzę tej inf., a chciałem się upewnić - nocleg w ramach wpisowego jest taki, żeby można było przyjechać w piątek wieczorem a wyjechać w poniedziałek rano, tak? (3 noce?)

nahtah

ZGŁOSZENIE WYSŁAŁEM, MAM NADZIEJĘ, ŻE BĘDĘ.;)
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

Makenzen

Ja też mam nadzieję, że będziesz :)
Zgłoszenie wysłane, wpisowe wpłacone, teraz nic tylko czekać na pierwszy łikend lipca :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Franc

Formularze wysłane: Ja, Moja Najukochańsza Żona, Junior na P9 i Małgośka w przyczepce.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

hansglopke

Przejechałem trasy zlotowe, no i tak one wyglądają:
To trasa krótsza:

A to dłuższa:

tomo

Tak w temacie dojazdu na zlot- ze stolicy jedzie jakaś ekipa pociągiem? Chętnie bym się podpiął (trzymajmy się kupy, kupy nikt nie ruszy :) ).