Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

VII Zlot Rowerów Poziomych - Sieradz 2014

Zaczęty przez hansglopke, Lipiec 12, 2013, 19:51:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

władek8

hansglopke

Cytat: władek8 w Lipiec 06, 2014, 16:16:44
@hansglopke coś nie działa  :-[

Nie działa bo SAMOCHÓD!
Teraz działa.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

andrej

Witam Wszystkich.
Chciałbym  razem z żoną podziękować za miło spędzony czas wśród Was.
Impreza super. Pozdrawiam.

golden

Witam melduje że dotarłem bezpiecznie do domku.Super impreza dzięki panowie i panie za super spędzony czas.Pozdrawiam

szydziu

Trzcianka i Piła nadaje z domu ;) Było miło. :)

darko

Pozdrawiam Piłe byliście fajną ekipą .

Franc

My też już dawno w domu, było fajnie, z wyjątkiem paru małych zgrzytów podczas przejazdu, czyli pogwizdywania, pilotowania jak dzieci, ustawiania w pary, prób przyspieszania Wolnobieżnej Części Grupy (żony, dzieci) połączonej z brakiem wyrozumiałości wobec ich braku kondycji.*
Było nam bardzo miło i jesteśmy szczęśliwi, że mogliśmy Was znowu zobaczyć. Do zobaczenia za rok.

Pewnie Najukochańsza Żona to jeszcze przeedytuje jak się "włamie" na moim koncie na Forum :)
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

szydziu

Tehen

Ja też już w domu.

Wielkie dzięki za świetny rowerowy weekend i do zobaczenia z niektórymi już niedługo.
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

bzaborow

bartek maupa bzaborow.org

hansglopke

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

kaczor1

Czyżby końcówka pewnej epoki?
Coraz większemu gronu osób udaje się ujechać na flevo, ja zacząłem oglądać mecze piłki kopanej, w biedronce można płacić kartą, a w drodze powrotnej nie mieliśmy żadnych przygód w Pkpie i do tego z dworca wyjechaliśmy windą  :o

Wielkie dzięki za włożony trud i wysiłek, dla całej ekipy organizatorów a współuczestnikom za świetne towarzystwo bo niezależnie od okoliczności, wpadek czy połknięć liczy się to, że wspólnie możemy miło spędzić czas  :D

hansglopke

Właśnie dotarłem do domu, po odprowadzeniu ostatniego zlotowicza bezpiecznie do granic powiatu.
Chociaż do Sieradza mam 20km, w ramach wekendu zlotowego zrobiłem 200km (nie licząc przygotowań i objazdów tras).

Dziękuję Wam za przybycie.
Przepraszam za brak bunkrów i pogwizdywanie w czasie przejazdu oraz wszelkie niedogodności, na które byliście narażeni. Następnym razem ( w Gdyni?) to się nie powtórzy.

Osobne podziękowania za pomoc w przygotowaniu śniadań.

storm

@Kaczor - epoka jest ciągle ta sama niestety.
Dojeżdżamy z Drzimim, Jackiem i Pająkiem do Łodzi Kaliskiej. W przejściu podziemnym zero jakichkolwiek wind = standard.
Na szczęście Google Maps z widokiem z satelity pokazało mi, że jakieś 200 metrów dalej jest przejście/przejazd po torach na perony.

Także @Kaczor - nic się nie zmienia - nadal trzeba ostro kombinować, bo szanowne PKP ma swoich podróżujących głęboko w zadzie.
Zresztą przypomnij sobie dłuuuuugi i kosztowny remont Dworca Wschodniego w stolicy - przy okazji którego nie zamontowano wind. Bo i po co? Na co?
"Jesteście młodzi, możecie przenieść rower te 5 metrów" - prawda?