Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

VII Zlot Rowerów Poziomych - Sieradz 2014

Zaczęty przez hansglopke, Lipiec 12, 2013, 19:51:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

bzaborow

Cytat: hansglopke w Czerwiec 30, 2014, 18:30:34
Sobotni przejazd.
Niezlotowicze, którzy chcą  wziąć udział w przejeździe będą mogli zapisać się w sobotę rano.
Zlotowicze już są zapisani.

Mnie mozecie wypisac z sobotniego przejazdu. W tej chwili jeszcze sie nie wyklarowalo czy przyjade jako osoba towarzyszaca bez roweru, czy z rowerem, ale tylko w celach demonstracyjno-spacerowych, w kazdym razie miejsca na zlocie calkiem nie zwalniam. A wszystko przez moja pierdolowatosc - zlamalem palec u nogi we wlasnym domu nie mieszczac sie w drzwiach...
bartek maupa bzaborow.org

hansglopke

Cytat: maciek70 w Czerwiec 30, 2014, 22:13:25
Swoją drogą dziwne że trasę wyznaczono z dala od zalewu...

Pojedziesz na zalew to się przekonasz czemu trasa zlotowa tam nie wiedzie.  ;)
Powodzenia w szukaniu plaży.

Cytat: bzaborow w Czerwiec 30, 2014, 22:26:41
zlamalem palec u nogi we wlasnym domu nie mieszczac sie w drzwiach...

Tak to bywa jak się rowerem po mieszkaniu jeździ.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

tom0jo

Cytat: tom0jo w Czerwiec 30, 2014, 09:35:24
Witam. Niestety Ja nie dostałem meila zwrotnego. Pozdro Tomaj "tskrzypek@elektro-rydwan.pl"

Zgłoszę ponownie zaistniałą sytuację.
[/quote]

Dzięki. Już  załatwione. Do miłego spotkania na zlocie.

live_evil

Cytat: hansglopke w Czerwiec 30, 2014, 23:42:53
Cytat: maciek70 w Czerwiec 30, 2014, 22:13:25
Swoją drogą dziwne że trasę wyznaczono z dala od zalewu...

Pojedziesz na zalew to się przekonasz czemu trasa zlotowa tam nie wiedzie.  ;)
Np. w Popowie. Plaże nad zalewem Jeziorsko są po jego wschodniej stronie.

hansglopke

Cytat: live_evil w Lipiec 01, 2014, 00:15:37

Pozostaje jeszcze tam dojechać rowerem poziomym. Betonówka jest gorsza niż ta enerdowska pod Szczecinem.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

maciek70

"Pojedziesz na zalew to się przekonasz czemu trasa zlotowa tam nie wiedzie.  ;)
[/quote]
[/quote]

Apropos Zalewu Jeziorsko  to chyba nic gorszego od Turawy nie ma w Polsce??? Tam rzeczywiście był syf jakiego od czasu komuny nie widziałem jeśli chodzi o "czystość" wody!
Dzięki za pobieżne info o plażach na Jeziorsku - możecie koledzy sypnąć nazwami miejscowości w których są plaże? Na pewno skorzystam.

Yin

Cytat: maciek70 w Lipiec 01, 2014, 10:17:12
Apropos Zalewu Jeziorsko  to chyba nic gorszego od Turawy nie ma w Polsce???
Jeszcze 10 lat temu dało się tam pływać i łowić ryby. Stan turawy obecnie to wina sinic: https://www.youtube.com/watch?v=Ng_VsiIpv4E

Drzimi

Cytat: hansglopke w Czerwiec 26, 2014, 21:27:49
Czy wszyscy, którzy wysłali formularz zgłoszeniowy otrzymali informację zwrotną, że został takowy przyjęty?

Ja nie otrzymałem. Przypomniałem się na tego samego maila, na którego poszło zgłoszenie.
Ten co nie uznaje rowerów poniżej 3-ech metrów i 30-u kilogramów...

live_evil

Cytat: Yin w Lipiec 01, 2014, 16:04:49
Cytat: maciek70 w Lipiec 01, 2014, 10:17:12
Apropos Zalewu Jeziorsko  to chyba nic gorszego od Turawy nie ma w Polsce???
Jeszcze 10 lat temu dało się tam pływać i łowić ryby. Stan turawy obecnie to wina sinic: https://www.youtube.com/watch?v=Ng_VsiIpv4E
Wracając do Jeziorska - zbiornik pełni funkcję przede wszystkim retencyjną, więc można sie zdziwić, gdy dojedzie się na miejsce, a woda spuszczona.

golden

Ponawiam pytanko czy może z okolic Poznania ktoś wybiera się na zlot poziomem ?

mareksiudak

Yeahh, zapisany :)!

Bede jechał SAM autem przez wrocław, chetnie kogoś zabiore po drodze, do srodka zmieszcze swb x1, a na dach-u mam relingi takze pasami da sie nawet słonia przypiąć:) Moge zjechać troche z trasy, +/- 150 km, tak zeby zdazyc na grila bo planuje kolo poludnia wyjazd z domu.

Piszcie tutaj lub na mail: meksda@wp.pl

Tef

Mnie w tym roku nie udało się ze zlotem  :( .
Dobrej zabawy wam życzę.
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

szydziu

Czy pojawi sie jakiś kontakt do Org-ów? W razie jakbyco po trasie łatwiejszy kontakt :)

hansglopke

Cytat: szydziu w Lipiec 03, 2014, 09:47:25
Czy pojawi sie jakiś kontakt do Org-ów? W razie jakbyco po trasie łatwiejszy kontakt :)

Na trasę to jeszcze podam swój numer telefonu.
Nr telefonu w sprawie jak dojechać na miejsce noclegowe powinniście mieć z poczty zwrotnej do zgłoszenia.
Jeżeli nie macie, to na priva będę wysyłał mój numer.

Jak jeszcze nie zrobiliście przelewów: gotówkę będzie można wpłacić na miejscu.

szydziu

Dziękuję :)
Nie dostałem chyba poczty z numerem.