Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Rejestracja na VI Ogólnopolski Zlot Rowerów Poziomych rozpoczęta!

Zaczęty przez Makenzen, Lipiec 01, 2013, 07:57:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Franc

Osobiście wolałbym czarną lub granatową, ale czerwona też może być.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Danielasty

ja z Bydgoszczy jadę pkp, miałem jechać na kołach, ale stwierdziłem że nie jeżdząc dalej niż 100km w tym roku po postu nie dałbym rady ;p

forrest

se, se, se,... :) Można było jeszcze w barwach hello kity i takie za krótkie do tego... :]

Makenzen

Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

storm

Łetam. Mogłaby być zielona. Zielonych jeszcze nie było!
A czerwona owszem, w 2011 roku.

Makenzen

W zielonym też mi dobrze, ale czerwonych ciuchów to bym mogła całą szafę mieć :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

szydziu

Pytanko do "Orgów" - wiele narodu się zgłosiło?  ja już odliczam dni do wyjazdu a Wy? :)

Makenzen

Z tego co mi wiadomo, będzie nas z 50 coś dusz, więc skromniutko, panie...
No ba, ja też odliczam :)

szydziu

Czy jest może jakaś 3 trasa dla "przyczepkowców"? Coś takiego  żeby pokręcić się z Maluchem gdyby przypadkiem nie chciał on siedzieć w przyczepce?

storm

@Szydziu - właśnie krótka trasa jest tak zorganizowana, aby była ciekawa i dla rodziców i dla Maluchów jadących w przyczepce czy w bocznym wózku.

Danielasty

ja również wniej pojade, nie mam jeszcze pozioma a co dopiero sie uczyć jeździć do piatku ;D

szydziu

Danielasty

że tak spytam, bo teraz jest jedna z tych chwil kiedy zaczynam myśleć. Czy opłata za nocleg to opłata za pole do rozbicia własnego namiotu, czy to jakiś domek? / domki / pomieszczenia ?

Franc

Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Danielasty

tzn chciałbym ale nie mam akcesoriów takich jak namiot czy karimaty i pieniążków na jego wynajem, ale się troche przestraszyłem  bo, kupiłem dziś ładnie bilet intercity, wchodze sobie w wiadomośći o warszawie a tu "nocleg camping pole namiotowe" i troszeczkę zwątpiłem ^^