Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

hand&foot rzeszów

Zaczęty przez storem, Wrzesień 20, 2012, 19:29:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

MYSH

takie pytanie, gdzie tam jest pedałowanie rękami?:) bo tego na filmiku nie udało mi się ustalić

Makenzen

Ten fotel biurowy z tyłu mnie rozwalił :D
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Yin

Fajna konstrukcja, dosyć kompaktowa jak na tandem. Rama z aluminium?

storem

Witam- tak,rama z aluminium.Pedałowanie jest ale go nie założyłem jeszcze ponieważ załozyłem cztery koła i testuję.Nie wiem z czego to wynika ale na czterech pedałuje się ciut lzej.Mackenzi-przygotuj się bo inne rzeczy mogą cię po rozwaleniu jeszcze rozwałkować...a może i zmielić.Lepiej gdybyś pogłowkował i wypowiadział  się b.racjonalnie np:ale te hulajnogi to po h... cy cuś..  Tam pedałowania rękami nie będzie gdyż będą dżwignie .Nie mogę narazie pokazać gdyż picasa narazie mi "nie robi"-mam album i fotki ale nijak nie dopatrzyłem się URL...Jest to prototyp i np:łancuch jak również pedałowanie było umieszczone poniżej .Teraz jest powyżej.Teraz  nie skrzypi bo ma damper.No i trochę więcej /szerszej/ waszej opinii nie koniecznie upierd...ej -ale jak tam chcecie..    pozdrawiam

storem

storem

[/img]

storem

MYSH

storem

wlosy se wyrywam! kiedys sie ud
a..pozdrawiam

storem

o'k cos wyszło,będe dalej pracował.W kazdym bądz razie chodzi o ten rodzaj dżwigni tylko inaczej "poprowadzony"rozwiazany

storem

[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

--nie wiem dlaczego nie wyskakuje obrazek.Nijak,..!  no i skomentuj ,a jak nie ma co to też....skomentuj

storem

storem

storem

no i wpieprzył wszystko  ...