Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

hand&foot rzeszów

Zaczęty przez storem, Wrzesień 20, 2012, 19:29:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

storem

Witam,jestem Leszek/sław/ z Rzeszowa.Jeżdże długo a może i dłużej...mam troche lat i chcialem podzielić się napędem roweru za pomocą nóg i rak.Oczywiscie prototyp/y wykonałem.Pracuję nad kolejnym.Są jacyś rzeszowiacy tutaj którzy chcą oblatac mój ..hmm  project?
-nie wiem jak sie wstawia zdjecia bo nie widze opcji

boborli

Witam Konstruktora!  ;)
Miło jest powitać nowego użytkownika forum z głową pełnych pomysłów i z rękami które je urzeczywistniają!
Jestem bardzo ciekaw twojej hybrydy (myślałem kiedyś o takim napędzie).
Żyjemy naprawdę w ciekawym czasie- można dzielić się wiedzą, pomysłami, projektami.Materiały są "na wyciągnięciu ręki",narzędzie również...Można spełniać swoje marzenia.
Kiedyś rower poziomy był oddalony " lata świetlne " - dziś może mieć każdy (wystarczy bardzo chcieć, postarać się).
Mam nadzieję ,że kiedyś spotkamy się i będę miał zaszczyt ujeżdżać prototypy!
Pozdrawiam!

storem

I ja mam nadzieję że sie spotkamy .Rower jest trzy lub czterokołowy-spacerowy,następnie są dwa rowery do "oblatania"dwukołowe tandemy.Druga osoba napędza poprzez nogi i ręce pojazd.W drugim tandemie siedzi tyłem i rowniez posiada dżwignie.Nie są to eleganckie wykonania ponieważ na tym etapie inne zagadnienia są wazniejsze.Doszkalam się jak wstawić zdjęcie ale narazie nie widzę opcji "choose"
--pozdrawiam

NPX

Witka.
Zdjęcia musisz umieścić na zewnętrznym portalu jak np. picassa lub jakiś inny imageshack. Potem link wlepiasz w coś takiego [img] jakby to był cudzysłów. Pojawia się to jak wciśniesz przycisz umieść obrazek.
Forum z tego co mi wiadomo nie posiada serwera żeby móc wrzucić zdjęcie.
Pozdro.

kaczor1

tomek70

Może prościej umieszczamy zdjęcie na picassa lub tym podobne najeżdżamy na fotkę w naszym albumie np picassa klikamy prawym przyciskiem myszy pokazuje nam się takie coś ( kopiuj adres obrazka) na forum klikamy umieść obrazek przycisk u góry nad uśmieszkami zaznaczamy wklej i to wszystko

storem

storem

Witam Was-Tomek70,no nie poszło.Przesłałem "rowerzystce" email ze zdjęciami i poprosilem aby wstawiła je ..

Makenzen

Hej storem, zmień nick, bo mi się ze Stormem mylisz ;) Witaj :)
Rowerzystka, dawaj tę fotkę, bo umieram z ciekawości :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

storem

storem

storem

-drugie zdjęcie już nie "poszło"-krejzy!.. sorry!  -"image shack" domaga się loginów i haseł chociaż przy pierwszym zdjęciu obeszło sie bez..dałem tylko adres e mail,a nie mogę spełnić ich wymagań bo mam zajety juz adres /mój/ i tak w kółko.Być może trzeba będzie podac inny adres ale to może jutro..  -  by

michu

Najlepiej stworzyć e-maila na gmail-u i dodawać na picasie. Masz kilka giga na zdjęcia ;).

storem

Antonowitch

Witam i gratuluję fajnego poziomego tandemu ;)
Inspiracji i kolejnych konstrukcji życzę.
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl