Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

V OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH

Zaczęty przez shp, Październik 06, 2011, 22:27:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

MYSH

o fuj... wyglądam jakbym się zastanawiał dlaczego to w ogóle jeździ :P

mareksiudak

Wielkie Dziękuje dla Organizatorów !!! Na prawdę włożyli w organizacje tego wszystkiego mnóstwo pracy !

Dziękuje Wszystkim za Bardzo Fajnie Spędzony Weekend !

P.S. Do teraz mnie boli jak Pani, w czarnych włosach ze Szczecina, na powrocie małej pętli próbując umożliwić nam bezpieczny przejazd przez pasy wylądowała w rowie, BBBRRRRR !!! Niby z powodu SPD ale jakby jechała bez tej presji prowadzenia przez ruchliwe miasto tylu dziwaków to by na pewno pamiętała żeby się wypiąć ! : ) 

Pozdrowienia i Pozdziękowania dla tej Pani !!!

Makenzen

Cytat: Tef w Sierpień 27, 2012, 23:08:15
Aha! @Makenzen czyżbyś to miałaś głitar na zlocie, pamiętam sam obiecywałem, że następnym razem zabiorę...

Była i głitar, i harmonijka ustna, i bębenek, i tamburyn... można by kapelę poziomą założyć :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

maciek70

Zlot zorganizowany sprawnie, skromnie i bez zbędnych fajerwerków - najmocniejsza część zlotu to wspaniały 100km (lub połowę krótszy) szlak zahaczający o Niemcy przy równie wspaniałej pogodzie!!! Najsłabsza część zlotu - nieciekawa wieczorna impreza tego samego dnia skutecznie zakłócona przez miejscowych kibiców (którzy obok nas kulturalnie się bawili lecz nas zagłuszyli).
Ogólnie dobra robota! Pozdrawiam organizatorów oraz uczestników!

shp

Zebrałem już pierwsze zgłoszenia w sprawie koszulek:
Pozostało:

Męska M   1
Męska L   8
Męska XL   3
Męska XXL   1

Damska M   2
Damska L   1

Makenzen

Zastanawiam się nad zgarnięciem tej damskiej L, M-ka trzeszczy w szwach... Ile toto stoi?
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

shp

Cytat: Makenzen w Sierpień 28, 2012, 19:17:43
Zastanawiam się nad zgarnięciem tej damskiej L, M-ka trzeszczy w szwach... Ile toto stoi?

Koszty przesyłki. Jeszcze nie ustalone.

shp

Aktualizacja:

Męska M   1
Męska L   5
Męska XL   3
Damska M   1
Damska L   1

Makenzen

trajk-o-ciklista

Mogę poprosić jedną damską M-kę ?  (mam tu kogoś kto żałuje że nie pojechał na zlot ;) )
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

Paweł

Ja poproszę o męską L. Po odbiór mogę się zgłosić sam.

shp

Powyższe uwzględnione, ale piszcie na maila do mnie, żeby było sprawniej:

Pozostało do rozdania:

Męska M   1
Męska L   4
Męska XL   3

nahtah

Dla mnie XL. Choć nie byłem, to na pocieszenie z wielką przyjemnością włożę ją na siebie. maila już wysłałem, mam nadzieję, że doszedł.:)
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

shp

Pozostało:

Męska M   1
Męska XL   2

shp

Cytat: nahtah w Sierpień 29, 2012, 21:10:20
Dla mnie XL. Choć nie byłem, to na pocieszenie z wielką przyjemnością włożę ją na siebie. maila już wysłałem, mam nadzieję, że doszedł.:)

Mail nie doszedł. Z jakiego konta??