Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

V OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH

Zaczęty przez shp, Październik 06, 2011, 22:27:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

pajak_gdynia

Cytat: szydziu w Lipiec 04, 2012, 22:30:14mogę udostępnić galopichę i niech się ciągnie za nami...
To może.. w ogóle jakiś mały przedzlot Pomorza i Kujaw zrobić (tak trochę w stylu innych forów turystycznych)? Chętni są, trasa wygląda obiecująco, obstawa samochodowa jest :)

shp

Szanowne ludziska. :) Regulamin itp. są już ukończone i na stronie zlotowej powinien pojawić się maksymalnie do niedzieli, 8 lipca. Jeżeli z jakichś przyczyn się nie pojawi, postaram się zapodać go w innej formie.

storm

@Pająk - co masz na myśli? Jakaś wycieczka kilkudniowa?
Jam jest chętny jakby kto pytał i chętnie bym wyskoczył gdzieś nad morze z namiotem ;)

shp

Dobra, nie mam cierpliwości, wklejam regulamin, zanim trafi on we właściwe miejsce :)

https://docs.google.com/open?id=0B3CkuPWWsO0zZ1hfeEVnSnAxZWM

Czekamy na zgłoszenia.

paaj

shp - rozumiem że nocleg po 30 zł za noc w domku, a co z opcja namiotu + wyżywienie i reszta ?.

shp

Niestety, nie ma opcji namiotu - nie jest to camping ani podobne miejsce, więc z rozstawieniem namiotu byłoby ciężko. Jedyny najbliższy camping, który braliśmy pod uwagę na początku, oferował dość wysokie ceny (standard 4-gwiazdkowy), a bez dofinansowania, mogłoby to wyjść łącznie pewnie i ze 200zł od uczestnika. Znaleźliśmy zatem możliwie najtańsze opcje z najlepszą możliwą lokalizacją.

Tak, 30zł to koszt jednego noclegu dla dorosłej, nieuczącej się osoby.

paaj

Pamiętam że nie jest to camping tylko akademik prawie w centrum miasta ( może jakiś adres ? ), ale miałem nadzieję że miejsce na namioty się znajdzie.
Może zanim ludzie zaczną się zapisywać i wpłacać kasę trochę więcej informacji co do miejsca chociażby garażowania rowerów w nocy i podczas posiłków. Gdzie spotkanie integracyjne, ognisko. Może parę fotek ?.

szydziu

Cytat: paaj w Lipiec 07, 2012, 20:19:15
Pamiętam że nie jest to camping tylko akademik prawie w centrum miasta ( może jakiś adres ? ), ale miałem nadzieję że miejsce na namioty się znajdzie.
Może zanim ludzie zaczną się zapisywać i wpłacać kasę trochę więcej informacji co do miejsca chociażby garażowania rowerów w nocy i podczas posiłków. Gdzie spotkanie integracyjne, ognisko. Może parę fotek ?.

Nie ma co wybrzydzać - trzeba się zapisywać !!! Najwyżej później napiszesz że była kiepska organizacja :P

paaj

Nie wybrzydzam ( skąd ten pomysł ), po prostu chcę się trochę więcej dowiedzieć. Jeżeli Cię uraziłem to sorka ale wydawało mi się że zasługuję na kilka podstawowych informacji.

shp

Cytat: paaj w Lipiec 07, 2012, 20:19:15

Tego typu informacje pojawią się na stronie zlotowej, jak tylko Admin da znać, że żyje ;) Nocleg i baza zlotu jest w Akademiku Arkona przy ul. Chopina 61. Ognisko będzie w lesie, jakieś 4km dalej. Garażowanie rowerów będzie w zamkniętym pomieszczeniu akademika - miejsca jest sporo ;)

paaj

shp

Jest darmowy parking, jak ktoś samochodem przyjedzie. Obok jest też parking strzeżony.

Dla osób, które przyjadą pociągiem, na stronie zlotowej pojawią się wskazówki, jak najlepiej dojechać do ośrodka z Dworca Głównego.

trajk-o-ciklista

Cytat: shp w Lipiec 07, 2012, 20:47:32Ognisko będzie w lesie, jakieś 4km dalej.

Ogień w lesie ? Już się boję ;)
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

shp

CytatOgień w lesie ? Już się boję ;)

Spokojnie.. w wydzielonych i przystosowanych do tego miejscach ;)

szydziu

Cytat: paaj w Lipiec 07, 2012, 20:41:51
Jeżeli Cię uraziłem to sorka
Nie przyjmuje przeprosin!!!

bo wcale się nie obraziłem  ;)