Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Warszawiacy i okoliczni, na koń! Popoziomkujemy sobie?

Zaczęty przez Makenzen, Sierpień 28, 2011, 01:21:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Makenzen

Jak w temacie. Trochę mi się zaczynają nudzić samotne przejażdżki Poziomcią, może jakieś inne poziomki zechciałyby nam potowarzyszyć? ;) Mam ochotę na jakąś krótką i leniwą niedzielną (28.08.) trasę w obrębie granic miasta, może jakiś park na Młocinach czy cuś... No więc, hęęę?
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Makenzen

Widzę, że odzew kiepski, to pozostawiam temat na inne poziomkowe ustawki, a dzisiaj przejadę się sama, albo podkleję się pod jakieś pionowe towarzystwo ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

maciek70

Phiii! Jakieś niemrawe i bez jaj towarzystwo! Myślę oczywiście o mężczyznach którzy nie chcą pomóc kobiecie będącej w potrzebie. No chłopy! Gdzie podstawowe zasady Savoir Vivre! Bierzta się do roboty! Ja już spełniłem ten święty obowiązek wobec naszej rodzynki! (przepraszam - poziomki). Nie bójta się - nie gryzie nie szczypie nie wrzeszczy - żyć nie umierać! Hajda na koń!

Makenzen

Cytat: maciek70 w Wrzesień 17, 2011, 19:18:12nie wrzeszczy

Ojjj... :P uważaj, żebyś w złą godzinę nie wypowiedział ;)
W przyszłym tygodniu mam wolny wtorek, więc kierownice w dłoń!

gemsi

Cytat: Makenzen w Wrzesień 17, 2011, 20:09:45

póki co nie mam kierownicy :)

maciek70

Cytat: gemsi w Wrzesień 17, 2011, 20:52:53
Cytat: Makenzen w Wrzesień 17, 2011, 20:09:45

póki co nie mam kierownicy :)

Gemsi mnie op...ił że cytatów nie umieszczam więc posłuszniem się dostosował i odpowiadam pokornie:

Poziom bez kierownicy to jak Gemsi bez... pozioma.
Służę sąsiedzką pomocą techniczną. ;D

Makenzen

Hoł hoł, ludziska, nadchodzi czwartek, a to oznacza, że coraz bliżej do soboty! Odklejamy zatem tyłki od krzeseł i przyklejamy do fotelików rowerowych! Trza ino ustalić trasę. Dokąd zatem jedziemy?

maciek70

Cytat: Makenzen w Wrzesień 21, 2011, 22:48:52
Hoł hoł, ludziska, nadchodzi czwartek, a to oznacza, że coraz bliżej do soboty! Odklejamy zatem tyłki od krzeseł i przyklejamy do fotelików rowerowych! Trza ino ustalić trasę. Dokąd zatem jedziemy?

Łoł!!! Widzę jak zwykle mnóstwo chętnych!!! Pozioludki hop do kupki! Jedziem sobie - gdziesik w pi...erony!

gemsi

Cytat: maciek70 w Wrzesień 22, 2011, 00:05:21
Łoł!!! Widzę jak zwykle mnóstwo chętnych!!! Pozioludki hop do kupki! Jedziem sobie - gdziesik w pi...erony!

wybaczcie moj brak odzewu, ale nie jestem stworzony do stadnego rowerowania, ja mam problemy z dostosowaniem sie do drugiej osoby, nie wspominajac o wiekszej ilosci ( wycieczki zlotowe pomijam ) :)

storm

@Gemsi - nieprawda ;) Dawaliśmy radę na Pomorzu i było fajnie ;)

Ja jestem za, szykuję się na sobotę (i/lub niedzielę), mam zarezerwowany czas, więc trzeba tylko zebrać się do kupki i ustalić skąd i dokąd jedziemy. Jakieś miejsce zbiórki i naprzód :D

gemsi

Makenzen

Ja się szykuję tylko na sobotę. W niedzielę kibluję w kopalni.
No to co z tą trasą? Any ideas?

storm

poki co ja mam dzisiaj nabite juz 65km i czeka mnie jeszcze ze 25, wiec w sobote powinienem byc rozjechany... a co do trasy to proponuje sie spotkac po prostu z rana w w-wie i wtedy sie cos wybierze :)

Makenzen

Ja powiem szczerze, że też jestem rozjechana... ale w nieco innym sensie. Wczoraj w robocie poczułam się tak wyjałowiona z kalorii przez tę wtorkową wyprawę, że zeżarłam niebotyczną ilość kanapek, batonów i ciastek, i jeszcze poprawiłam kebsonem gigantem. A jak do tego dołożyć zapierdziel, jaki mam w tym tygodniu, to po prostu czuję, że dopada mnie karoshi... Mam nadzieję się zregenerować do soboty, żeby móc kolejną stówę machnąć. A co do celu, to ja bym chętnie pojechała jakąś ciekawą przyrodniczo trasą. Mam fajne przewodniki po Mazowszu, postaram się przygotować na sobotę jakieś swoje pomysły :)

Franc

Może Kazimierz? i powrót pociungiem z Puław?
Albo Tour de Zegrze?
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800