Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Sprzedam kufer i owiewkę wyprodukowane przez M. Kaczmarka z Klisza

Zaczęty przez toudi333, Sierpień 15, 2011, 20:08:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

toudi333

Kufer i owiewka sporo czasu walały się miedzy strychem i piwnicą zmieniały właścicieli itp. co oznacza że ich stan jest średni a nawet kiepski mają sporo rys, otworów montażowych każdy właściciel robił swoje :-) jeden z nich nawet przemalował kufer dzięki temu wygląda jeszcze gorzej :-).Mam nadzieję że komuś jeszcze to się przyda cena jest atrakcyjna zainteresowanych proszę o kontakt.
Fotki  https://picasaweb.google.com/toudi4/OwiewkaIKufer#

Akara96

Franc

Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

toudi333

kufer w/g producenta ma pojemność 80l wyceniam go na 200zł, owiewka ma wymiary ok. 140cmx53cm cena również 200zł

toudi333

Owiewka sprzedana, jeszcze kufer szuka nowego właściciela.

sławek

Pytanie - a wybierasz się na zlot do Opola?  Bo byłbym chętny na kufer
Sławek

toudi333

Tak będe na zlocie jeszcze nie wiem czy pociągiem czy autem jesli nawet samochodem to wątpie abym się zmieścił bo owiewkę również mam zabrać na zlot więc na chwilę obecną nic nie moge obiecać.

sławek

Jakoś się zabierzesz  ;). Jakby Ci się klient na owiewkę rozmyślił to ja ją wezmę. (i kufer też)
         Pozdrawiam.
Sławek

gemsi

Cytat: sławek w Sierpień 26, 2011, 21:04:36
Jakoś się zabierzesz  ;). Jakby Ci się klient na owiewkę rozmyślił to ja ją wezmę. (i kufer też)

nie ma obaw, nie rozmysli sie, juz nawet zaplacil
phi... jakby jakby sie rozmyslil... :)

Yin

Gemsi będzie nowy projekt pod owiewkę czy wykorzystasz do któregoś z aktualnych sprzętów? :)

gemsi

Cytat: Yin w Sierpień 28, 2011, 22:19:54
Gemsi będzie nowy projekt pod owiewkę czy wykorzystasz do któregoś z aktualnych sprzętów? :)

Zobacze jak ja pomacam, glowa mi puchnie od pomyslow :)