Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Cruzbike na sprzedaż

Zaczęty przez wrmichal, Styczeń 04, 2011, 19:56:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

wrmichal

Witam mam na sprzedaż FWD cena 250 zł .Może ktoś chętny?

Ebenen ist eine Maschine.
Michał

storm

A może podałbyś jego parametry? Wysokości, długości, waga, skład zestawu etc? Mnie osobiście troszkę zainteresował, ale to chyba nie są wymiary pod kurdupla, którym jestem ;)

cruzbike

Cytat: storm w Styczeń 04, 2011, 20:24:02
A może podałbyś jego parametry? Wysokości, długości, waga, skład zestawu etc? Mnie osobiście troszkę zainteresował, ale to chyba nie są wymiary pod kurdupla, którym jestem ;)

czy ja wiem ? siedzenie nie jest chyba zbyt wysoko, ale jak jesteś niski to możesz mieć problem z dosięgnięciem do pedałów  ;)
GG: 13949582

storm

Ano właśnie o to mi chodziło ;)
Poza tym dla mnie to i tak ciekawostka, w garażu czeka LWB na napęd ;)
(i jeszcze sam nie wiem czy to będzie 2x20 czy 20+26 czy 2x26" ;) )

wrmichal

Rower jest na wzrost 185 mi troche brakuje do pedałów i jeżdżę na końcówce siedzenia.Rower sprzedaje bo mam zamiar zrobić następne LWB brdziej odchudzone dużo lżejsze z amortyzacją.
Michał

gemsi

Popieram Storma, jak chcesz go sprzedac to dołącz do oferty jak najwiecej wymiarów, w tym sporcie np róznica 1 cm w poozeniu fotela ma bardzo duze znaczenie. i tak jak piszesz : "siedzenie nie jest zbyt wysoko" co innego znaczy w Twojej ocenie a co innego w przypadku osob o nieco zminimalizowanych wymiarach ja ja czy Storm ;)

wrmichal

Ja wiem czy jest  co opisywać?Jak ktoś by był zainteresowany to by się zgłosił.
Michał

wrmichal

200 zł .To jest ten ,ból ludzie się boją :) ;)
Michał

gemsi

Cytat: wrmichal w Styczeń 17, 2011, 19:32:16

stary, daj spokoj, nie psuj rynku, poczekaj do kwietnia i wystaw na gratce, allegro, gumtree

sławek

Cytat: gemsi w Styczeń 17, 2011, 21:04:02
Cytat: wrmichal w Styczeń 17, 2011, 19:32:16
stary, daj spokoj, nie psuj rynku, poczekaj do kwietnia i wystaw na gratce, allegro, gumtree

Co racja to racja. Zbyt niska cena ma działanie odstraszające! Jeżeli zrobiłeś rower samodzielnie, włożyłeś w to masę pracy i chcesz za to 200zł to znaczy, że się zupełnie nie cenisz, a swój wytwór uważasz za zupełny szmelc.
Co innego gdybyś próbował sprzedać firmowy (fabryczny) rower. Wtedy niską cenę mógłbyś tłumaczyć tak
a)szwagier mi z Reichu/Niderlandów/z Francji rower przywiózł. Mówiłem, nie przywoź, bo miejsca nie mam, ale ten się uparł. Na złom szkoda wyrzucić, bo ktoś może z niego mieć uciechę.
b)rower nie używany od 5 lat, bo czasu nie mam...
c) Niemcowi rower ukradłem w ramach reparacji wojennych- sprzedam go za grosze.
d) z powodu wyjazdu za granicę sprzedaję wszystko jak leci
e) chcę szybko pozbyć się gratów ze spadku po dziadku  ::)
Sławek

cyqlop

dokładnie poczekaj do wiosny i wrzucaj ogłoszenie gdzie kolwiek

I wymiary muszą być choćby nawet "pi razy oko"
Moja mała firemka
https://cnc-warsztat.pl (frezuje aluminium, drewno, tworzywa sztuczne)  ZAPRASZAM, DOBRE CENY

Druga strona
https://sites.google.com/site/cyqlopproject

gemsi

rower na zdjeciach prezentuje sie calkiem przywoicie,

wrmichal

Hehe dobre "ukradłem niemcom" macie racje poczekam jeszcze trochę.
Michał