Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

zlot poziomy 2018

Zaczęty przez AGA, Listopad 17, 2017, 06:37:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

LowRider

Tylko się cieszyć, że rozmówców będzie można sobie wybrać a nie, że będziesz zmuszony gadać ze wszystkimi bo będzie nas 5 osób ;) Nie wiem czy będzie aż tyle, ale na pewno jest możliwość zorganizowania większej imprezy, na razie to są plany. Niedługo się określę konkretnie.

LowRider

Mam do kolegów prośbę. Podajcie mi proszę linki - jeśli taki macie i znacie - zagranicznych forów rowerów poziomych, porozsyłam im zaproszenia.

Jeśli się uda, to i do firm produkujących rowery poziome. Byłoby wspaniale, jakby zjechała ogromna liczba poziomkowiczów z innych krajów...

:)

gajowy

Cytat: LowRider w Listopad 30, 2017, 17:13:37
Mam do kolegów prośbę. Podajcie mi proszę linki - jeśli taki macie i znacie - zagranicznych forów rowerów poziomych, porozsyłam im zaproszenia.

Jeśli się uda, to i do firm produkujących rowery poziome. Byłoby wspaniale, jakby zjechała ogromna liczba poziomkowiczów z innych krajów...

:)

Na FB dodałem Cię do grupy słowacko-węgierskiej ;)

Tu masz link do tej grupy:
https://www.facebook.com/groups/rekusokk/

Franc

Jak się wyklaruje termin, to dam znać na Forum Francuskim :)

cytując poetę:
Piłem w Spale,
Spałem w Pile........ :)
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

LowRider

bardzo dziękuję, tak zrobimy jak pisze Franc i dziękuję Gajowemu. :)

Makenzen

Podobnie jak Franc na forum francuskim, tak ja dam znać na forum czeskim :) Tylko niech się termin wyklaruje.
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

LowRider

a ja spałem w Spale, nie piłem w Pile, Nie Spałem w Pile i nie piłem w Spale.  ???

i ten Pan co śpiewa to brat naszego znajomego, mieszka obok nas - ten znajomy ;)

oblivion

Ten Pan co śpiewa to z mojej wiochy jest, miałem okazję go poznac razem z ś.p. Czubaszek.
Na zlot w bieszczadach się piszę a do Spały być może :)
www.tomekmistak.wordpress.com
www.facebook.com/tomek.mistak

toudi333

No to Piła przyjedzie spać w Spale ;)
jest może jakaś propozycja terminu?

LowRider

teraz toudi333 mi mruga oczkiem a na innym poście jedzie po mnie, że się wymądrzam odpisując pewnemu panu... nie rozumiem takich zachowań.

toudi333

Nie wiem czego nie rozumiesz? po pierwsze udzieliłem się w dwóch różnych wątkach i rożnych sprawach warto by było to rozdzielać a po drugie nie "jechałem" po tobie tylko grzecznie wyraziłem swoją opinię na poruszany temat i nie nalegam żebyś się z nią zgadzał, ale z twojej odpowiedzi wynika że jesteś zwolennikiem zasady "kto nie jest z nami jest przeciwko nam"

LowRider

nie będę dyskutował. Jestem zwolennikiem zasady prawdy i fałszu, nie ma nic po środku. tyle.

Datę zlotu niedługo podam.

hansglopke

Cytat: LowRider w Grudzień 01, 2017, 17:13:40
teraz toudi333 mi mruga oczkiem a na innym poście jedzie po mnie, że się wymądrzam odpisując pewnemu panu... nie rozumiem takich zachowań.

Bardzo się cieszę, że podjąłeś się organizacji i mam nadzieję, że robisz to po to, by łączyć a nie dzielić forumowiczów.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

LowRider

owszem, ale nie za wszelką cenę. Jest granica, której nie przekroczę, i nie zrobię pewnych rzeczy tylko dlatego żeby była zgoda. Trudno. Pewnych granic się nie przekracza nawet za cenę pozornej zgody bo to nie jest zgoda tylko fałsz. [Przykład] Nie można stawiać miłości do żony wyżej niż moralności bo skoro moralność jest mniej wartościowa to ostatecznie z miłości do swej żony wytłumaczysz sobie każde złe zachowanie, a to absurd. Nie można złem budować dobra. To karykatura.
Nie chcę tu nikogo umoralniać. Ja piszę za siebie i tak postępuję.