Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Dojazd na: IX Zlot Rowerów Poziomych Bełchatów 2016r.

Zaczęty przez storm, Czerwiec 01, 2016, 20:37:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

woojtek1

Cytat: hansglopke w Czerwiec 29, 2016, 23:02:17
Lodóweczka może mieć wzięcie.

To ile osób przyjedzie do Zduńskiej Woli pekapem o 14:14 ? Jeśli godzina się nie zmieni.
No raczej ja z kumplem, wprawdzie bilety mamy do Łasku, lecz można wcześniej wysiąść. ;)

Drzimi

Ja co prawda nie w tym wątku, ale pisałem:
Do Skierniewic KM, a potem seteczka na rowerku.
Do Skierniewic dojeżdżam o 12:46.

Taka sytuacja :-)

Jakby ktoś chciał się dołączyć do tej trasy, lub gdzieś po drodze, to 506165636

Widziałem, że jedzie grupa do Koluszek pociągiem... jakie macie godziny? Ja będę koło Koluszek około 15 (mam nadzieję, że trochę przed)
Ten co nie uznaje rowerów poniżej 3-ech metrów i 30-u kilogramów...

storm

@Drzimi - my w Koluszkach bedziemy pelna grupa okolo 13:30 jakby co. Takze nie wiem... Moze dojedz do nas do Koszulek pociagiem to razem.polecimy wieksza grupa? ;))

woldopeper

@ Tomo
witam
Niestety muszę się wypisać ze zlotu,sytuacja w pracy trochę mi się skomplikowała i po prostu muszę iść do roboty.
pozdrawiam Waldek

szydziu

Romanes

No to ja będę w ogonie przyjeżdżających zlotowiczów : 17.42 (w razie niepowodzenia z 10 minutową przesiadką 19.34) wysiadam z pociągu i przede mną jeszcze 26 km leżenia na rowerku.....

Drzimi

@Storm - pomyślę. Lecicie Słowackim IC? Ja mogę wsiąść w Skierniewicach.
Mam nadzieję, że zdążę... 506165636 - poproszę o kontakt na ten numer, żebyśmy byli w kontakcie :-)
Kupuję bilet... a co tam.

Drzimi

Aaaaaaaaaaa... nie ma już biletów :P

I już wiem o co chodzi... nie ma biletów na rower!!! Czyli już wiem, którym jedziecie... zastanawiam, się, czy jechać na przypał... ale chyba tak właśnie zrobię.

Drzimi

Jakby coś, to chwilę później jest jeszcze TLK, w którym bilety są. W Koluszkach 13:37... jakby totalnie robili problem... to ew. tym dojadę... albo nie wiem.
Bilet mam na Słowackiego...