Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Jak zimujecie swoje poziomki?

Zaczęty przez oblivion, Styczeń 07, 2016, 10:39:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

oblivion

Jak w temacie: jak przechowujecie swoje rowerki przez zimę?
ja tak:

:D
Koło nie dotyka ziemi, blat przedni przymocowany do haka na ścianie. Potrzeba matką wynalazku ;)
www.tomekmistak.wordpress.com
www.facebook.com/tomek.mistak

tomo

Leżę na foteliku, koła jednocześnie toczą się po podłożu, nogi na pedałach- i też jest dobrze 8)

Franc

P6 (Lepszej Połowy) oraz P9 i P11 (Juniora) wiszą pod sufitem w garażu a mój P8 nie zimuje, mój jeździ.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

live_evil

oblivion

www.tomekmistak.wordpress.com
www.facebook.com/tomek.mistak

live_evil

Makenzen

Mały czerwony zimuje w piwnicy, bo jest uzi(e)miony z racji zepsucia. :( Duży biały jeździ. :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

live_evil

Jazda po śniegu na wyścigowych szosowych oponach bywa... ciekawa ;-) Rower wężykuje nawet na płaskich i prostych odcinkach.

Franc

Qrde, motywujecie mnie, co by pozakładać trytki na tylne koło i jutro (znowu) zrobić Potworom kulig - HPS (Human Powered Sleight) :)

A smutna wiadomość jest taka, że przyszły tydzień mój rower będzie zimować, bo wygrałem tygodniową wycieczkę objazdową po Ukrainie. :(
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

tomo

Cytat: oblivion w Styczeń 07, 2016, 14:05:59
bez zdjęć się nie liczy ;)

Powrót do domu ok.19.00
Zrobione ziemniakiem

Piotrek333

Wbrew pozorom, poziomki lubią śnieg :)

Tehen

Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

woldopeper

@ Piotrek333  - lubią ? mój rudy chyba nie bałdzo..fikneliśmy dzisiaj dwa koziołki i wróciliśmy do domu...
ale zabawa była przednia..

pozdrawiam Waldek

Yin

Tehen

Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.