Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

IX Zlot Rowerów Poziomych Bełchatów 2016r.

Zaczęty przez Tef, Październik 19, 2015, 19:27:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Joachim

Witajcie.
Po 5 dniach bez internetu po burzy, wracam z pytaniem: skoro planuję być tylko w sobotę, to o której mam się pojawić, by nikogo nie budzić, ale i nie spóźnić na wyjazd w długą trasę? :)
Trajka tadpole Dekers 24x26", 1kW, 2x20Ah + przyczepka

Tef

Bądź o 900 i wejdź na palcach na pierwsze piętro, sprawdź stan rozbudzenia zlotowiczów i ogłoś swoje przybycie - najlepiej w pokoju 117  :).
Od tej chwili czyli piątek po dziewiątej będę poza zasięgiem internetu w razie pytań dzwonić.
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

Makenzen

Melduję/uprzejmie donoszę, że my już siedzimy w pociągu :) Dziękujemy wszystkim za wspaniały zlot - świetne towarzystwo, superwycieczki, wspólne śpiewy i pogaduchy przy ognisku/w stołówce, słowem za kapitalną atmosferę! :D Mam tylko jedno zastrzeżenie: było za krótko! :P
No i nie może nie paść to pytanie: to gdzie i kiedy następny zlot, panie Dziasiek? ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

hansglopke

Lipa, nuda, beznadzieja. To się oczywiście nie zdarzyło i nie miało miejsca.
Dzięki Tef.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

cysoz

Witam
Byłem pierwszy raz na zlocie.
Super atmosfera.
Podziękowania Tef, za organizację.
cysoz

lechulysy

Dzięki za spotkanie
byłem pierwszy raz i mam nadzieje nie ostatni szczegolnie ze następny będzie w Wildze?
Leszek

l-malik

Jak zwykle zarąbiście  :D
Dzięki wszystkim za tak genialne spotkanie. Szkoda tylko, że tak krótko...

AGA

Tef dzięki za kawał dobrej roboty włożony w organizacje zlotu ,dzięki wszystkim którzy pomagali Tefowi, dzięki dla kolegi i jego żony za poczęstunek  w leśnej willi  ;),dzięki tym którzy pomogli mi zapakować MATIXY ,dzięki wszystkim za fajną atmosferę na zlocie  ;)
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

paaj

Było super a nawet lepiej, a  zawdzięczam to Wam zlotowicze. Chociaż nie mogłem uczestniczyć w przejazdach to i tak mam banana na twarzy. Piękne dzięki dla Tefa za organizację ( szacun ) i Wam zlotowa rodzinko za spotkanie na poziomie. 
Pozdrawiam i do rychłego....

maciek70

Bestłchatów Poziomy!!! Brawo dla Energetycznego Tefa (i spółkę) za Ruch Poziomy zainicjowany w tym pięknym mieście! Powtórka za dwa lata mile widziana! ;D  Pozdrawiam wszystkich uczestników a zwłaszcza nowych!!! Do zobaczenia w Wildze!

Makenzen

Cytat: maciek70 w Lipiec 03, 2016, 19:01:02Bestłchatów
Gdyby Bełchatów zechciał pójść w ślady Wielkiej Brytanii... to byłby Bełxit ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

andrej

Podziękowania dla @Tefa za organizację tego spotkania,wszystkim uczestnikom
za miłą atmosferę, za nowe znajomości. Szkoda, że tak szybko to minęło. :(
@hansglopke trasa szutrowa z góry Kamieńsk do jeziora, wspaniała. ;D

gajowy

Byłem na zlocie  piewszy  raz, a przyjeliście mnie jak dobrego znajomego. :D  Nie mogłem pojechać na wycieczkę bo kolana odmówiły posłuszeństwa ( 300 km. dojazdu na zlot zrobiły swoje ), ale impreza była świetna ;D Tef serdeczne dzięki, że przyjąłeś mnie jak rodzinę. Świetna organizacja. Teraz to już będę na każdym zlocie. Dzisiaj dojechałem na nocleg do Sieradza zostało jeszcze 200 km. do chaty. 8)

Joachim

Na dużym zlocie byłem pierwszy raz, na zlocie w Bełchatowie drugi raz :)
Dzięki wszystkim za wspaniałą atmosferę, żałuję, że nie mogłem być całe 3 dni, ale wątroba już nie ta...  ;)
Dzięki, Tef, za zorganizowanie imprezy. Sorki, że nie pożegnałem się ze wszystkimi odjeżdżając w sobotę.
Trajka tadpole Dekers 24x26", 1kW, 2x20Ah + przyczepka

storm

Panie i Panowie

Było SUPER :D

Specjalnie podziękowania dla:
- TEFa - za przygotowanie i organizację Zlotu i ogarnianie wszystkiego co tylko się da :D
- TOMO - za pomoc medyczną :D Gdyby nie Ty - nie wiem czy bym dzisiaj chodził i na czym :) DZIĘKI!!!

Ten Zlot - dla mnie to była olbrzymia frajda. Naprawdę było super :D

A Wielka Dziura - była Wielką Dziurą ;)