Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

IX Zlot Rowerów Poziomych Bełchatów 2016r.

Zaczęty przez Tef, Październik 19, 2015, 19:27:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tef

Cytat: kaczor1 w Kwiecień 04, 2016, 16:13:25
Nick powinien być opcją. nie wszyscy uczestnicy zlotów są zapisani na forum.
Jakiej firmy są koszulki? Była propozycja jakichś siatkowych syntetycznych (jedna z firm która takie robi ma rozmiarówkę zawyżoną o jeden numer) 

Edit
W formularzu powinien być link do regulaminu.

Masz rację  :-[.
Zmieniłem opcję niku na nieobowiązkową.
Dodałem link w formularzu do regulaminu.
Koszulki na razie: 17 głosów, koszulka bawełniana 43,8%, koszulka neonowa 56,3%. Półki co nie zamykam jeszcze głosowania.

Cytat: gajowy w Kwiecień 04, 2016, 16:17:57
Trasa długa to ile ma km.? ;)
Jaki jest koszt chorągiewki ? :)

Trasa krótka zamyka się w przedziale 30-50 km, w zależności czy będziemy mieć siły i chęci do objechania elektrowni z opcją podjechania w bok na dziki punkt widokowy.
Trasa długa ma... nie wiem. Mam jakieś tam pomysły przebiegu trasy ale prowadzącym jest @hansglopke i to on ustali finalną wersję tej wycieczki.
Cena chorągiewki nie jest jeszcze znana gdyż producent jeszcze się zastanawia, a ja jeszcze nie podałem mu ilości sztuk, także...

Cytat: tomo w Kwiecień 04, 2016, 16:27:31
Może się czepiam, ale czy dane uczestników Zlotu nie powinny być niewidoczne? bo w chwili obecnej bez problemu je można podejrzeć.

I też masz rację  :-[. Już to poprawiłem (mam nadzieję).
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

hansglopke

W wekend postaram się objechać trasę długą i podam więcej szczegułów.
Myślę, że w 500 km się zmieścimy. ;)
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Makenzen

Coś nie mogę wypełnić tego formularza, mam nieaktywne okienka do wypełnienia...
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

storm

@Makenzen - poklikaj po nich i ponaciskaj Tab ;)

Tef

Cytat: Makenzen w Kwiecień 05, 2016, 20:33:59

@Makenzen jakby Ci się nie udało to na PV, wtedy podeślę formularz na Twojego majla.
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka

tomo

Cytat: Makenzen w Kwiecień 05, 2016, 20:33:59
Standardowa odpowiedź helpdesku: "dziwne, u mnie działa" :)

Makenzen

U mnie też już zadziałało. Nie udało mi się za to wyświetlić regulaminu i klepnęłam go w ciemno. A co jeśli tym samym zapisałam duszę w spadku jakiemuś czortu? ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

andrej

AGA

https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

tomo

Cytat: Makenzen w Kwiecień 06, 2016, 21:27:41
U mnie też już zadziałało. Nie udało mi się za to wyświetlić regulaminu i klepnęłam go w ciemno. A co jeśli tym samym zapisałam duszę w spadku jakiemuś czortu? ;)
Nie bój nic, rzuciłem okiem w regulamin, i najstraszniejsze co znalazłem, to zakaz alko.

szydziu

Cytat: tomo w Kwiecień 07, 2016, 07:02:36
Nie bój nic, rzuciłem okiem w regulamin, i najstraszniejsze co znalazłem, to zakaz alko.
oJ to trzeba dodać przycisk: rezygnuję ze zgłoszenia ;)

tomo

nic straconego, nie ma wzmianki o dragach, dopalaczach i pannach o, hmmm..., negocjowalnym afekcie 8)

Tef

Cytat: tomo w Kwiecień 07, 2016, 07:02:36

Hymmm.... w regulaminie (którym to się podparłem) zlotu w Gdyni też był, a co było to było   ;).

Cytat: szydziu w Kwiecień 07, 2016, 09:10:17

I dodane...  :P ;)

Cytat: tomo w Kwiecień 08, 2016, 17:08:11
nic straconego, nie ma wzmianki o dragach, dopalaczach i pannach o, hmmm..., negocjowalnym afekcie 8)

No i dodane... ;)

DrewnianaTrajka

szydziu

Cytat: Tef w Kwiecień 08, 2016, 20:57:42

Cytat: szydziu w Kwiecień 07, 2016, 09:10:17

No i dodane... ;)
Qrcze  w  tym roku nie pożartujesz z Orga :)
Mówisz i masz.
Brawo Ty. ????

Romanes

Mam pytanko  :-[ : czy były już / kiedy będą / rozsyłane emaile z  danymi do wykonania przelewu?
Ewentualnie jak sprawdzić czy zgłoszenie rejestracyjne doszło?

Pozdrawiam  :)