Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

To może teraz na zlot do sąsiadów? :) Uherský Brod (CZ), 10--13.09

Zaczęty przez Makenzen, Czerwiec 23, 2015, 20:16:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

SAC

Będę od środy wieczorem do niedzieli czyli całe spotkanie. Ze względu na znajomość j. czeskiego mogę pomóc podczas zlotu przy konwersacjach z tubylcami :) Nie znamy się ze zlotów w Polsce (byłem tylko na chwilę przed zlotem w Szczecinie) a do tego mam słabą pamięć do twarzy (i ogólnie jestem nieśmiały) dlatego proszę, rozpoznawajcie mnie, bo z radością się z Wami spotkam. Fota w awatarze, jak będzie ciepło to będę jeździł w koszulce 1008.pl   
Pozdrawiam Tomek

Makenzen

I to jest bardzo dobry wiadomość ;)
Gdyby ktoś miał problem z rozpoznaniem Tomka, to mogę pomóc ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

storm

@Pajak - zagłówek. Naprawdę polecam. Jeżdżę od momentu zakupu FWD LR i NIE wyobrażam sobie już jazdy bez zagłówka. Zupełnie inna jazda! Full poziomy komfort! :D

pajak_gdynia

Cytat: storm w Wrzesień 03, 2015, 15:46:09
@Pajak - zagłówek. Naprawdę polecam. Jeżdżę od momentu zakupu FWD LR i NIE wyobrażam sobie już jazdy bez zagłówka. Zupełnie inna jazda! Full poziomy komfort! :D
Nie wiem, jak wyobrażasz sobie zagłówek na pionowym rowerze..

live_evil

storm

@Pająk - a to sorki, nie doczytałem może.

@Live_evil - też tak twierdziłem. A w kwietniu zacząłem jeździć na rowerze, który toto miał. Obecnie bez tego jeździć nie mogę :D
Kwestia przyzwyczajenia. A jak mięśnie karku odpoczywają! :D

Makenzen

Panowie, a możecie mi nie śmiecić w wątku z tymi zagłówkami? Byłabym bardzo dźwięczna.
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

pajak_gdynia

Na chwilę obecną mam bardzo małe szanse na uczestnictwo w zlocie :( Urodzinki córki.. !@#%$@%#

Antonowitch

Lubię zagłówki zwłaszcza wygodne idealnie wyprofilowane ;)
Odnośnie pepików właśnie tam jedzie poziomką nasz kolega Piotrek z Kwidzyna na High Baronie ;)
Może będzie jakaś fotorelacja ;)
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl

Makenzen

Halooo, jest tu ktoś? Właśnie wracamy, my czyli Dziasiek, Tehen, l-malik i Makenzen. Relacja będzie jak ochłoniemy, w każdym razie ci, co nie byli, niech sobie plują w brodę :-)
Kolego Piotrku z Kwidzyna na high baronie, jeśli tu zaglądasz na trasie do domu, napisz jak Ci idzie :-)

Piotrek333

Pomimo wiatru w plecy pomalutku sie turlam. Pogodę mam idealną. Na czeskich podjazdach nadwyrężylem achillesa wiec musze jechac spokojnie.
Trasa zaproponowana przez Live evil byla ladna i faktycznie pagórkowata.
Moje postępy w drodze powrotnej mozna sprawdzic tu : https://www.endomondo.com/profile/9549256
Ten zlot to byla swietna impreza, szczególnie dzięki bardzo sympatycznym uczestnikom.
Jak dojadę to wrzucę jakieś fotki.

Azub akbaaar   - kto byl ten wie o co chodzi :)

live_evil

Wczoraj dość mocno zintegrowałem się z miejscowymi, wskótek czego wystartował em w południe i ledwo doturlałem się do Brna. Jutro Praga a w czwartek do Polski.
Jest ciepło, ale rozpadło się.

Piotrek333

Co tam deszcze. Najwazniejsze ze poznajesz ich kulturę poprzez integrację. Po to warto podróżowac.

Powodzenia Lightweight ewilu

Makenzen

Light weight evil, znakomite :D Na miarę Azub akbar/Azub bazar! :D
Piotrze i inni - na zdjęcia i filmy jest specjalny osobny wątek: http://forum.poziome.pl/index.php?topic=3017.msg42520#new. Swoje wrzucę niebawem :)

tom0jo

Ja również:" Azub akbaaar" Taaaaakie spotkanie długo zapada w pamięci. Dzięki bardzo wszystkim za towarzystwo i wspólną zabawę.