Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

decathlon opony

Zaczęty przez golden, Kwiecień 23, 2014, 09:30:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

live_evil

Cytat: golden w Maj 06, 2014, 09:08:25
Nie zdecydowałem się na Micheliny dlatego ze to pełen slick a czasami trafi się moja droga. Continental ultra sport ma lekkie nacięcia a Vittoria zaffiro niski bieżnik i przez to są bardziej uniwersalne. Zdecydowałem też ze będzie to szerokość 28c wiec Michelin odpada.
Z racji dobrych opinii kupiłem oponę Maxxis Detonator 28-622 (wersja zwijana), a i cena była sympatyczna, bo 99zł.
Wersja zwijana od drutowej różni się nie tylko wagą, ale też dużo mocniejszym oplotem.

golden

Dla zainteresowanych dokonałem wyboru i padło na Vittoria Zaffiro 700x28c . Dam znać jak się spisują jak przyjdą. Pozdrawiam

tomo

Jak jeszcze miałem ostre koło, to woziłem się na oponkach tej firmy. Po roku wyglądały prawie jak nówki

golden

Dzisiaj zostały zamontowane ,prezentują się naprawdę fajnie i wyglądają solidnie.Jeszcze nie testowane.

golden

Witam po krótkich testach uważam że dokonałem dobrego wyboru,oponki spisują się świetnie i można je dopompować do 120 Psi.

Majsterkowicz

Czekamy zatem na testy ;) Warto też sprawdzić jak się zachowuje podczas deszczu. Ciekawi mnie, jak się zachowuje ten bieżnik ;)