Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Bałtyk Bieszczady Tour 2014

Zaczęty przez storm, Czerwiec 02, 2013, 18:08:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

hansglopke

Cytat: SAC w Grudzień 25, 2013, 11:38:38
@hansglopke: Dzięki za ofertę. Nie wiem czy to będzie we Włocławku, bo pierwszej nocy planuję jechać, wiec może będę tam wcześniej. Nawiasem mówiąc liczyłem, że wystratujesz; nie chcesz spróbować.     

Pozdrawiam świątecznie: Dziś się nam narodził Zbawiciel! 

Próbować nie mam zamiaru.  Chciałbym wystartować i doiechać do mety w limicie a do tego potrzeba się  przygotować.  Niestety w tym roku nie będę  miał aż  tyle czasu. No chyba, że jakaś  wygrana w lotto.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Makenzen

Cytat: storm w Grudzień 24, 2013, 20:27:21
@Makenzen - Ty też powinnaś spróbować ;)

A to dobre, oplułam monitor :D
SAC: Ja nie podkopuję niczyjego zapału, to Ty się poczułeś podkopany :P Jak ktoś ma ochotę sobie popedałować 24 h bez snu i dłuższego odpoczynku, to proszszsz bardz, niech pedałuje, ja tam wolę się pozachwycać polską przyrodą, jadąc sobie dostojnym, emeryckim tempem :P
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

storm

@Makenzen - masz aż 72 godziny na pokonanie 1000 kilometrów! Wiesz, że to jest średnia zabójcza prędkość 13.9 km/h? Czyli chyba prędkość jak najbardziej emerycka? ;) No nawet jak odliczysz 20 godzin na sen i odpoczynek to zostaje 20 km/h - też dasz radę ;)

Ktoś zaproponuje jakiś ciekawy program trenowania? Wziąwszy pod uwagę Kaszeberundę majową? Fajnie by było być w czerwcu na poziomie 400-600km robionych "ad hoc"...

SAC

Już tylko 70 h.
"Uczestników obowiązuje limit czasu: 70 godzin" http://www.1008.pl/#!regulamin/cuud

hansglopke

7-8 czerwca Jastrzębie Łaskie zapraszają na maraton. Skoro impreza dwudniowa to pewnie będzie stosowny dystans. W tym roku było to 400km na jednej pętli. Można też kilka gmin zaliczyć - jeśli ktoś zbiera.

Właśnie doczytałem,  że dystansu ULTRA nie zamierzają robić :'(.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Makenzen

Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

trajk-o-ciklista

Cytat: SAC w Grudzień 25, 2013, 11:38:38
@Igor: bo to bardziej wyścig niż brevet (a bardzo czesto zawody ze samym sobą), a jak jest trasa ta sama to wyniki można porównywać także z tym jak się jechało we wcześniejszych edycjach.   

Hmm, no to racja. Jakoś nie pomyślałem w tym kierunku. Pewnie przez to że wolę się patrzeć na okolicę,
a nie na przednie koło jak 99% uczestników BBT ;) bo inną trasę i tak by nie zauważyli ;) ;)

Pozzz
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

SAC

Wycofałem się ze startu w BBT 2014. W związku z tym, po rozmowie z organizatorem, moje miejsce startowe jest wolne dla was, poziomych: kto chce z braci (i sióstr :) ) poziomych jechać, to pomimo, że już lista jest zapełniona, może! Warunkiem jest oczywiście ukończenie kwalifikacji, ale to chyba jasne. Decydujcie się do 31.3. - tak mam dogadane z organizatorem.

Miły/a bracie/siostro!
To dla Ciebie szansa! To może być sportowa przygoda życia!
W przypadku decyzji na TAK, pisząc do organizatora zgłoszenie napisz, że startujesz zamiast Tomasza Kazańskiego. Proszę Cię też, daj mi wiedzieć.
Pozdrawiam
Tomek         

hansglopke

Najpierw kwalifikacje. Początek czerwca. Jak dojadę to będe wiedział. Zawsze zostaje opcja w następnej edycji BB za dwa lata. Dzięki, że zarezerwowałeś dla poziomych.

SAC

Ktoś jeszcze zamierza czekać do czerwca?  :) 

storm

Już za 6 dni - BBT 2014!
Kto z poziomych jedzie? Jest kogo dopingować mocniej na trasie? ;)

SAC

Na liście startowej nie ma kategorii "inny" czyli to znaczy nikt na poziomce nie stratuje. Ja będę na punkcie kontrolnym w Ustrzykach Dolnych, a potem na mecie w Górnych. Będę kibicował każdemu, mam nadzieję, że wszyscy dojadą do Ustrzyk jak Dolnych tak Górnych.       
W piątek w ramach masy krytycznej w Świnoujściu bedzie honorowy start. Będzie tam ktoś?

storm

To niefajnie, że nie będzie żądnego przedstawiciela braci poziomej :] Spodziewałem się, że pojawią się ci co zaliczyli Maraton Podróżnika...
A jeśli chodzi o Świniowyjście - mnie tam nie będzie. Ja mam urlop do poniedziałku, a w piątek jak zwykle pracuję do wieczora, więc nie mam jak się pojawić. Chyba, że jakoś pod Brzydgoszczą.

hansglopke

Dziesiąta zero osiem to nie to samo, co tylko dwa razy maraton podróżnika.
Coś trza będzie pomyśleć w nastepnej edycji BBT.

storm

@Hansglopke - wcale nie śmiem nawet uważać, że jest inaczej. 1008 to jest nieco dużo. I to wymaga starannego zaplanowania całego sezonu przed sezonem w którym jest BBT i tego z BBT.
BTW: a może dałoby się zrobić po prostu przejazd sztafetowy? Podzielić ten dystans na kilka części i pojechać na zmianę? ;)