Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Zgłoszenia na VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH

Zaczęty przez storm, Marzec 10, 2013, 22:26:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

szydziu

A i mam kolegę co "po kosztach" może zrobić "badziole" zlotowe :)

Antonowitch

Cytat: szydziu w Kwiecień 09, 2013, 10:07:46
Cytat: Antonowitch w Kwiecień 07, 2013, 21:50:53
ZAPRASZAMY

Jeszcze do ogarnięcia jest wiele tematów natury technicznej, organizacyjnej, logistycznej, promocyjnej itp..
strona zlotu będzie na dniach. Wszystko będzie się pojawiało na bieżąco z coraz to większą liczbą szczegółów.
Z uwag technicznych  do tej foty - przenieś czerwony kwadrat 2013 na drugą stronę - nie będziesz wchodził ludziom na glowy ;) Ewentualnie można nadać jakąś przeźroczystość tym napisom :)

Spoko, jak znajdę czas w tym miejscu zrobię trawkę zieloną. Przezroczystość nie tutaj. Zaufaj mi co dzień w pracy wypuszczam setki takich jak ta do druku ;)

Dzięki Hansglopke za aktualizację

Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl

pajak_gdynia

Może warto rzucić to na "miasto", może cicho-ciemni-niewidomi też się ujawnią?
Czy ktoś myśli o drukowaniu tego w ciut większej ilości i dystrybucji po miastach (może jakieś zapisy?). Jak kwestie finansowe?

paaj

Może się mylę ale na Waszych propozycjach brakuje mi adresu naszej strony, gdzie zainteresowani mogli by doczytać co i jak.

szydziu

Stworzy ktoś wydarzenie na fejsie - i proszę o nie komentowanie osób które nie mają fejsa - oni niech utworzą eventa tam gdzie chcą ;)

Yin

Proponuje wrzucić info o zlocie na fora rowerowe i rowery.rec

Makenzen

Ja wstępnie też się piszę - ponieważ jestem miejscowa, to proszę o nieuwzględnianie mnie w planach rezerwacji noclegów.
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

raffi

Będę na pewno, pewnie jak zwykle - z Izą. Noclegu także nie potrzebuję, ani żarcia.

szydziu

edo

Nie wiem, czy tak można, ale także chciałbym zgłosić swoje uczestnictwo w zlocie, chociaż nie mam jeszcze roweru - istnieje tylko w moich wyobrażeniach, jest zamówiony i znajduje się w fazie projektowania. Jestem pewny, że wszystko wypali i będę mógł wziąć udział w zlocie.

Antonowitch

Cytat: raffi w Kwiecień 23, 2013, 17:11:20
Będę na pewno, pewnie jak zwykle - z Izą. Noclegu także nie potrzebuję, ani żarcia.

Ja sobie obiadek na miejscu kupię bo tanio będzie i smacznie ;)
Miejsce które upatrzyliśmy jest blisko dworca zachodniego, blisko jest jadłodajnie z dobrymi cenami.
Wkrótce tydz, 2 tyg. otwieramy rejestrację.

Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl

storm

Cytat: edo w Maj 03, 2013, 13:20:35
Nie wiem, czy tak można, ale także chciałbym zgłosić swoje uczestnictwo w zlocie, chociaż nie mam jeszcze roweru - istnieje tylko w moich wyobrażeniach, jest zamówiony i znajduje się w fazie projektowania. Jestem pewny, że wszystko wypali i będę mógł wziąć udział w zlocie.

Pozwolę sobie odpowiedzieć za całe grono Orgów - nie ma problemu z uczestnictwem w Zlocie osób "niespoziomowanych" jeszcze czy towarzyszących tym już spoziomowanym ;)
Wręcz przeciwnie, są one bardzo mile widziani. ;)

edo

W takim razie piszę się na imprezę na pewno, nawet gdybym miał przyjechać na swoim pionowym Authorze Stratos.

hansglopke

Cytat: edo w Maj 05, 2013, 09:17:23
W takim razie piszę się na imprezę na pewno, nawet gdybym miał przyjechać na swoim pionowym Authorze Stratos.

Wigry 3 też mogą być.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Makenzen

Nawet będą lepsze - od razu potniemy i przerobimy na normalny rower ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P