Zlot 2026 Międzynarodowy Zlot Miłośników Rowerów Poziomych
Dolina Baryczy, 1-5 lipca 2026

Bałtyk Bieszczady Tour 2012

Zaczęty przez SAC, Grudzień 14, 2011, 10:54:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

Franc

Trajk'O, SAC: gratulacje i powodzenia.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

SAC

Hansglopke: Ja mniemam, że webmaster musi jeszcze przerabiać stronę przez nas, poziomych. Na razie dali nas tam gdzie było wolne. A że miasto Czechy, no cóż, lepiej brzmi niż Jamy.   

Franc, dzięki. Na razie nie ma czego gratulować; byłem wczoraj na poziomie po przeszło 4 miesiącach nie jeżdżenia - czułem się jakbym się znowu uczył.   

trajk-o-ciklista

Też dziękuję :)
Gratulować dopiero jak coś konkretnego będzie.
Zapisać się może każdy  ;)

Pozzz
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

trajk-o-ciklista

Niestety mnie na BBT w tym roku nie będzie :(
Zrezygnowałem z uczestnictwa ze względu na niestarczające środki w budżecie na tą całą wyprawę.
Mam nadzieje że przygotowuję się odpowiednio na następną edycje.

Więc będziemy kibicować tylko Tomkowi.
Oby mu się udało być pierwszym poziomym co szczęśliwie ukończy BBT ! :)

Mnie za to pewnie zobaczycie na zlocie ;)

Pozdrawiam
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

SAC

Chciałbym napisać, że wszystko dopięte na ostatni guzik, ale tak jeszcze nie jest. Jutro będę dopinał, pojutrze jadę do Szczecina z Lublina. Przyjadę wieczorem we czwartek i będę w Szczecinie do piątku do południa. Potem pociągiem do Świnoujścia. Tam pewnie będę dopinał guzik po raz drugi. Wieczorem w piątek jakieś objaśnienia trasy a w sobotę rano o 8.00 start. Startuję razem ze wszystkimi na starcie honorowym a potem jako jedyny omijam start ostry i jadę na trasę. Niestety w tym roku nie ma dla wszystkich odbiorników GPS z nadawaniem pozycji i mnie nie będzie można śledzić na mapie.
Mam nadzieję, że będę godnie i na poziomie reprezentował brać poziomą i nie narobię nam wstydu. Mam wielką nadzieję, że dojadę i to w limicie czasu - ale nie będę szarżował.
Pozdrawiam wszystkich     

storm

@SAC - będę trzymał kciuki :D
Nie daj sobie popalić, ale... uwazaj na kolana. Zdrowie najważniejsze :)

trajk-o-ciklista

Będziemy kibicować :) Do zobaczenia w Szczecinie :)
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

SAC

Kto chce mnie sledzic podczas BBT to na stronie www.1008.pl w monitoring jest mapa i powinna byc tam pokazywana moja pozycja, gdzie jestem. Numer 116.

art75

wrona

Ijateż

Dojechał!!!
Gratulacje i kłaniam się do samej ziemi, Mistrzu! Zapewne z niektórych punktów widzenia istotne jest, kto był pierwszy a kto nie, ale przecież lwia część rowerowej populacji (i ja też  ;)) przejeżdża 1008 km w ciągu całego sezonu! Jak dobrze pójdzie.
Z innej beczki: Do tej pory myślałem, że wiem, co to jest tandem i nawet trochę na takowym jeździłem. Teraz to już nic nie wiem. Pozdrowienia dla organizatorów!  ;D

pajak_gdynia

Skoro nie musisz zmieniać nicka :)
Tomku gratulacje!
I oszukałeś mnie, przyjechałeś za wcześnie :P
A Yoshko to ten drobny gostek, z którym notorycznie się mijałeś (wąsik, broda, okularki, itpe) :)

Yin

Gratulacje :) Czekamy na relację :) Które miejsce (Ta exelowska tabelka z oficialnymi wynikami coś nie chce mi się otworzyć..)?

Makenzen

Mnie się otworzyła, ale ks. Tomka na niej nie ma. Ki czort?
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Ijateż

Nadal podają stan na poniedziałek 21:40, a Tomek zajechał na metę wg danych GPS dziś o 06:42:16, co można zobaczyć klikając na metę na mapce (starałem się kibicować na bieżąco). Pewnie organizatorzy imprezują albo zastanawiają się, co począć z jednoosobowym tandemem.  ;)